Zorla güzellik olmaz. Bence bir süre yazma. Kız ilk buluşmada samimi davrandı demişsin, ya bir anda fikri değişti ya da hızlı davranmak istemiyor ağırdan alıyor. Sana karşı fikrinin değiştiğini de sanmıyorum. Yanlış bir şey yapmamışsın anlattığın kadarıyla.

Buluşmaya davet ederek zaten niyetini belli etmişsin, bundan sonra zorlarsan ancak egosunu tatmin edersin. Sana yazmasını bekle derim, yazmazsa da yapacak bir şey yok.

Zorla güzellik olmaz. Bence bir süre yazma. Kız ilk buluşmada samimi davrandı demişsin, ya bir anda fikri değişti ya da hızlı davranmak istemiyor ağırdan alıyor. Sana karşı fikrinin değiştiğini de sanmıyorum. Yanlış bir şey yapmamışsın anlattığın kadarıyla.

Buluşmaya davet ederek zaten niyetini belli etmişsin, bundan sonra zorlarsan ancak egosunu tatmin edersin. Sana yazmasını bekle derim, yazmazsa da yapacak bir şey yok.
Buluşmadık, kitapçı ayağına anlaşmalı biryerde buluşacaktık. Sonra erteledi. Niyetimi anlamış mıdır? Kitapçı olayından sonra kanka demeyi zaten arttırdı.

1–2 hafta yazma, biraz görmezden gel bakalım. Eğer sana hiç yazmazsa tamamen bırakırsın. Yapacak bir şey yok; o olmazsa başkası olur.
Öyle yapacağım, şimdilerde salona başlayacağım bir 6 ay sonra bakalım ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk gün olan konuşmadan bahsetmiştim hocam.
kitapçı ayağına anlaşmalı biryerde buluşacaktık. Sonra erteledi. Niyetimi anlamışmıdır? Kitapçı olayından sonra kanka demeyi zaten arttırdı.
Saf biri değilse anlamıştır. Bence daha fazla üstüne gitmeyin. Birkaç gün akışına bırakın. Yazacağı varsa mutlaka yazacaktır.

Kız "kanka" diye hitap ediyorsa çok sıkıntılı ama dur, arkadaş olarak devam et bakalım, belki işi pişirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmaya edvam mı edeyim diyorsunuz hocam?

Kızla ne bileyim kahve filan için; bunlar senin elinde, tamamen aktivite odaklı takılacaksın kızla. Aynı şeyleri ben de birkaç kez yaşadım, zamanla oluyor zaten. Kızla arkadaş olmaya devam ettikçe o kendisi isterse sana sulanır, baştan belli ediyorlar zaten. Bu durumlar şans ve kısmet işi; efendi bir kızsa biraz daha zor bu durumlar fakat arkadaşlığını devam ettir. Sonuçta aklı başında insanlarsınız. Kız salak ise ve olgun değilse pek sürdürmeni önermem, öyle arkadaş kalabilirsin, sorun çıkartır ileride sana.