Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Masayı biraz düzenlemek istiyorum. Çok boş geliyor. Aklımda kulaklık standı almak var. Yakı zamanda gamepad alacağım ve şarj istasyonu falan olacak. Monitörün yukarısına laf almak var aklımda ama nasıl bir raf alabilirim emin değilim. Fikirlerinizi bekliyorum.

IMG_20251216_191144.webp
IMG_20251216_191151.webp

Montiörün üzerine raf yakışır hocam bence hem alanınız da olur. Poster de asabilirsiniz odaya. Xbox'a sticker yapıştırmak da geldi aklıma.

Nasıl bir sticker? Poster mantıklı evet. Raf olarak ne tip bir raf almalıyım sizce?

Aslında büyük bir beyaz masa alsan daha iyi olur. Duvara da raf düşünülebilir.

Haklısınız, şu an çok para yok. Bir de konuyu açtıktan sonra öğrendim ev sahibi evi satacakmış 3 ay sonra her türlü yeni bir eve çıkacağız. Aklımda l tipi bir masa almak var açıkçası.

Nasıl bir sticker? Poster mantıklı evet. Raf olarak ne tip bir raf almalıyım sizce?

Haklısınız, şu an çok para yok. Bir de konuyu açtıktan sonra öğrendim ev sahibi evi satacakmış 3 ay sonra her türlü yeni bir eve çıkacağız. Aklımda l tipi bir masa almak var açıkçası.
Evet L masalar çok iyi. Kısa olan kısmında raf olan modeller de var.

Porsche GT3 RS spoiler raf çok iyi. Ben de alacağım yakın zamanda.

Sevdiğiniz oyunlar veya diziler hakkında olabilir, sticker seçeneği bol. Raf olarak pek bir fikrim yok ama renk olarak beyaz olabilir.