Fark ederse kahrolayım de. Gel lahmacun yemeye gidelim de.
Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Hayaller de güzeldi yaşanabilseydi.Fark ederse kahrolayım de. Gel lahmacun yemeye gidelim de.
Veira
Başarılı
Senin mantığına göre o da sana istek atarak seni taciz etmeye teşebbüs ediyor. Sen rahatsız olmadığın için etmiş olmuyor. Yazmandan rahatsız olursa belli eder zaten. Soğuk davranmasından anlarsın.Birde taciz olarak algılanır diye çok korkuyorum. "Rahatsız oluyorum." "Görüşmek istemiyorum." derse ve ben konuşmakta ısrar edersem mi taciz olur?
"Rahatsız oluyorum" derse de efendi gibi yazmazsın. Hayatın tek birine bağlı değil. Hele instagramdaki istek ile tanıştığın kıza hiç bağlı değil.
Alex Mason
Yetkin
Bugün mesajlaştık. Beni tanıdığı birine benzetmiş ve istek atmış. Bende bahsettiği kişi olmadığımı söyledim. Buradan sonra sohbeti nasıl devam ettirebilirim? Hiç fikrim yok.Senin mantığına göre o da sana istek atarak seni taciz etmeye teşebbüs ediyor. Sen rahatsız olmadığın için etmiş olmuyor. Yazmandan rahatsız olursa belli eder zaten. Soğuk davranmasından anlarsın.
"Rahatsız oluyorum" derse de efendi gibi yazmazsın. Hayatın tek birine bağlı değil. Hele instagramdaki istek ile tanıştığın kıza hiç bağlı değil.
Emre Human
Üstün
Hayatında hiç mi sosyalleşmedin dostum? Normal insanlarla nasıl konu açıyorsan öyle açacaksın işte kasmasana bu kadar.Bugün mesajlaştık. Beni tanıdığı birine benzetmiş ve istek atmış. Bende bahsettiği kişi olmadığımı söyledim. Buradan sonra sohbeti nasıl devam ettirebilirim? Hiç fikrim yok.
Benzer, benzeri çözer de hocam.Bugün mesajlaştık. Beni tanıdığı birine benzetmiş ve istek atmış. Bende bahsettiği kişi olmadığımı söyledim. Buradan sonra sohbeti nasıl devam ettirebilirim? Hiç fikrim yok.