Arkadaşlar takıntılı bir arkadaşa denk geldim, her gün yeni hesap açıp bana farklı isimlerden benzer veya aynı mesajları atıyor. Ruh hastası doldu ortalık. RTX 2060'i 5200 TL'ye koymuştum. Piyasayı senin gibiler yükseltiyor falan yazmaya başladı. Gel sana 3.000'e vereyim dedim biraz benzetmek için, yok zaten yakınımda başka buldum falan ya da kararım değişti gibi benzer mesajları her gün farklı hesaplardan yazıyor. 14 yaşında olduğunu benim gibiler yüzünden çocukların PC hayallerinin yıkıldığını falan yazdı.
Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
İlanı kaldır 1-2 ay sonra tekrar yayınla.Arkadaşlar takıntılı bir arkadaşa denk geldim, her gün yeni hesap açıp bana farklı isimlerden benzer veya aynı mesajları atıyor. Ruh hastası doldu ortalık. RTX 2060'i 5200 TL'ye koymuştum. Piyasayı senin gibiler yükseltiyor falan yazmaya başladı. Gel sana 3.000'e vereyim dedim biraz benzetmek için, yok zaten yakınımda başka buldum falan ya da kararım değişti gibi benzer mesajları her gün farklı hesaplardan yazıyor. 14 yaşında olduğunu benim gibiler yüzünden çocukların PC hayallerinin yıkıldığını falan yazdı.![]()
6.500 TL'ye koyduğum monitöre gelen teklif:
Dalga geçmek amacıyla 3.000 TL'ye verdim yazdım, biraz üzülsün.
Dalga geçmek amacıyla 3.000 TL'ye verdim yazdım, biraz üzülsün.
DA video paylaşmış. Ya 10K'ya PC. Tam o bütçeye denk getirmek için kendilerinde bunu yapmaları hakkını buluyorlar demek. Olum Abdullah iyilik olsun referans model olsun diye bir pc toplamış, illa o fiyata denk getireceğim diye türlü türlü hıyarlık yapmanın anlamı yok. Bendeki pahalı geldiyse ya başka ilana bakarsın yad a adam gibi pazarlık teklif edersin. Direk siz piyasayı bitirdiniz falan, ergen tavırları saçmalık seviyesinde.6.500 TL'ye koyduğum monitöre gelen teklif:
Eki Görüntüle 219812
Dalga geçmek amacıyla 3.000 TL'te verdim yazdım.
Bu velet yüzünden ilanı kaldırmam savaşacağım bro. Zaten gelen mesajın ondan geldiğini hemen anlıyorum. Hesabın açıldığı tarih 1 gün öncesi oluyor direkt engelliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou
Üstün
Fazla fiyat yazanlara ceza kesiliyorsa böyle ölücülere de kesilmeli. Zamanında RX 6400'ümü satmaya çalışırken 2.500 TL ilana 1.500 TL teklif atan vardı.
Nullestio
Uzman
14 yaşında olduğunu benim gibiler yüzünden çocukların PC hayallerinin yıkıldığını falan yazdı.![]()
Gerçekleri söylemek lazım kimin yüzünden olduğunun.
Zaten monitörü ucuz fiyata veriyorum, millet 60 Hz milat öncesi monitöre 2.000 TL yazıyor, ama yine de yaranamıyoruz. Bu yazıyı yazarken, adam dalga geçer gibi 1.250 TL teklif verdi. Bazı insanlar küfürü hak ediyor.Fazla fiyat yazanlara ceza kesiliyorsa böyle ölücülere de kesilmeli. Zamanında RX 6400'ümü satmaya çalışırken 2.500 TL ilana 1.500 TL teklif atan vardı.
Zamanında RX 6400'ümü satmaya çalışırken 2.500 TL ilana 1.500 TL teklif atan vardı.
Gel sana 3.000 TL'ye vereyim kardeşim canın sağ olsun dedim yok kalsın almayacağım dedi. Bak dedim 3000'e RTX 2060 bulamazsın gel al dedim yok diyor ruh hastası.
Benim saplantılı müşterimde sabahtan beri fiyatı 50 TL arttırarak fiyat veriyor. Ülkemizde 2. el piyasası çok kötü gerçekten, acil bir yasa düzenlenmeli.Gel sana 3.000 TL'ye vereyim kardeşim canın sağ olsun dedim yok kalsın almayacağım dedi. Bak dedim 3000'e RTX 2060 bulamazsın gel al dedim yok diyor ruh hastası.