Kimisi de hiç indirim yapmaz. Halden anlayalım biraz. Buradakilere lafım yok tabii ki sizler haklısınız ama bende tersi bir anımı anlatayım. Bir eşya alacaktım. Cebimde bozuk bir liralarla birlikte 35 lira mı ne çıkmıştı. Yol param da kalmamıştı yürüyerek git gel yapacaktım. Adama diyorum ki böyle böyle ağabey 35 olmaz mı? Ekmek param dahi kalmıyordu paramı verince ama adam yok olmaz diyor inatla. Ben de almamıştım.

Not: Ürün fiatı pazarlıktan önce 40 liraydı.

Kimisi de hiç indirim yapmaz. Halden anlayalım biraz. Buradakilere lafım yok tabii ki sizler haklısınız ama bende tersi bir anımı anlatayım. Bir eşya alacaktım. Cebimde bozuk bir liralarla birlikte 35 lira mı ne çıkmıştı. Yol param da kalmamıştı yürüyerek git gel yapacaktım. Adama diyorum ki böyle böyle ağabey 35 olmaz mı? Ekmek param dahi kalmıyordu paramı verince ama adam yok olmaz diyor inatla. Ben de almamıştım.

Not: Ürün fiatı pazarlıktan önce 40 liraydı.

Ben bu fiyatı aşırı uygun olan, özellikle kitap gibi ürünleri genellikle ücretsiz veriyorum. Tabi fiyatlı ilan açıyorum ama adam akıllı ihtiyacı olduğunu belirten olursa ücretsiz veriyorum.

Bunları sallandıracaksın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-22 190843.webp
    Ekran görüntüsü 2024-02-22 190843.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 103