KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 15 Şubat 2026 #21 haso dedi: "Bu bir ilişki tavsiyesi değildir." Gerçeği ben 2 sene açılmak için beklemiştim, açıldığımda ise 2 hafta önce ilişki yaptığını öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en iyisi ya benimsin ya kara toprağın diyeyim yarın
haso dedi: "Bu bir ilişki tavsiyesi değildir." Gerçeği ben 2 sene açılmak için beklemiştim, açıldığımda ise 2 hafta önce ilişki yaptığını öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en iyisi ya benimsin ya kara toprağın diyeyim yarın
haso Çalışkan Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 99 Yer Mardin 15 Şubat 2026 #22 SadeceEfe dedi: Hocam ben en iyisi ya benimsin ya kara toprağın diyeyim yarın Genişletmek için tıkla... Bence ona düzgün bir üslup ile birazda aranızdaki mesafeyi koruyarak, ağzını yoklayacak kadar bir ışık yakmaya çalışın.
SadeceEfe dedi: Hocam ben en iyisi ya benimsin ya kara toprağın diyeyim yarın Genişletmek için tıkla... Bence ona düzgün bir üslup ile birazda aranızdaki mesafeyi koruyarak, ağzını yoklayacak kadar bir ışık yakmaya çalışın.
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 15 Şubat 2026 #23 SadeceEfe dedi: İnsan hata yapa yapa mı öğrenir hocam? Genişletmek için tıkla... Ben red yedim ve sıra arkadaşım oldu. Yönetim yer değişiklerine izin vermiyor. Yani gelecek seneye kadar işkence çekeceğim.
SadeceEfe dedi: İnsan hata yapa yapa mı öğrenir hocam? Genişletmek için tıkla... Ben red yedim ve sıra arkadaşım oldu. Yönetim yer değişiklerine izin vermiyor. Yani gelecek seneye kadar işkence çekeceğim.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 15 Şubat 2026 #24 YASEDEM dedi: Ben red yedim ve sıra arkadaşım oldu. Yönetim yer değişiklerine izin vermiyor. Yani gelecek seneye kadar işkence çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende onun gibi bir sorun olmayacağından sorun yok sadece aynı sınıftayız. haso dedi: Bence ona düzgün bir üslup ile biraz da aranızdaki mesafeyi koruyarak, ağzını yoklayacak kadar bir ışık yakmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık yakmaya gerek kalmadan galiba konuştuğu biri var. Son düzenleme: 15 Şubat 2026
YASEDEM dedi: Ben red yedim ve sıra arkadaşım oldu. Yönetim yer değişiklerine izin vermiyor. Yani gelecek seneye kadar işkence çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende onun gibi bir sorun olmayacağından sorun yok sadece aynı sınıftayız. haso dedi: Bence ona düzgün bir üslup ile biraz da aranızdaki mesafeyi koruyarak, ağzını yoklayacak kadar bir ışık yakmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık yakmaya gerek kalmadan galiba konuştuğu biri var.
Turgineer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 558 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 571 Yer Türkiye 15 Şubat 2026 #25 Şahsen denemezdim, kız kanka diyorsa kendisi zaten çizgiyi çizmiştir. Oluru varsa zamanla belli olur.
Şahsen denemezdim, kız kanka diyorsa kendisi zaten çizgiyi çizmiştir. Oluru varsa zamanla belli olur.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 15 Şubat 2026 #26 Kanka ayağı ne ayağıydı?
haso Çalışkan Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 99 Yer Mardin 15 Şubat 2026 #27 SadeceEfe dedi: Hocam bende onun gibi bir sorun olmayacağından sorun yok sadece aynı sınıftayız. Hocam ışık yakmaya gerek kalmadan galiba konuştuğu biri var. Genişletmek için tıkla... Tüh be!
SadeceEfe dedi: Hocam bende onun gibi bir sorun olmayacağından sorun yok sadece aynı sınıftayız. Hocam ışık yakmaya gerek kalmadan galiba konuştuğu biri var. Genişletmek için tıkla... Tüh be!
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.589 Çözümler 10 Beğeniler 1.159 15 Şubat 2026 #28 Başta veya bir yerinde kanka diyen seni ağır hasarlıya çevirir. Yaşıtın vardır illa ki. Niyetini yenilere önden belirt ki hasar alma.
Başta veya bir yerinde kanka diyen seni ağır hasarlıya çevirir. Yaşıtın vardır illa ki. Niyetini yenilere önden belirt ki hasar alma.
Ali Osman 06 Çalışkan Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 64 Yer Trakya 25 Şubat 2026 #29 Taktiksel olarak yakın arkadaşlarını size önerebilir. Fırsatı kaçırmayın derim.