Detaylar
Kim cevapladı?Bu adamların doğuştan gelen bir yeteneği var, rap ve southern ( yeni gelişen tarz) hiphop tarafı çok başarılı. Bu modeller hep ABD'nin güney eyaletlerinden çıkıyor, kişisel düşünceler, başarmışlık duyguları, öz güvenli egolu ritimleri çok güzel yansıtıyorlar, bu şarkının Beat'ını yanlış hatırlamıyorsam DJ toomp yapmıştı, tarzı bana uymasa da bazen muhteşem ikili olabiliyor bu tarz şarkılarla. West şovunu sağlam yapmış. Yorum atmazsam olmaz, müzik söz konusu olunca tutamıyorum kendimi 
SF26
Üstün
Arsenal'in 120 dakika 200 pas yapıp futboldan soğuttuğu maçı izlemek yerine konserde olsam en azından eğlenirdim, midem bulandı ya.
Behzatinho
Yetkin
Arteta denen futbol katilinin kura şansıyla buralara gelmesi ayrı bir olaydı. Neyse Ki Enrique hocam hakkını verdi.Arsenal'in 120 dakika 200 pas yapıp futboldan soğuttuğu maçı izlemek yerine konserde olsam en azından eğlenirdim, midem bulandı ya.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kendisini bugün canlı gördüm, kaldığı otelin önünde büyük bir kuyruk vardı. Otelini hiçbir şekilde bilmiyordum doğaçlama bir şekilde geziyordum normalde gelmem Boğaziçi köprüsünün oralara falan bir sokağa girdim herkes bekliyor, Kanye gelecek dediler tam da aklımdan geçiyordu konseri var demiştim. Çıkış anında canlı canlı görme fırsatım oldu.
Çektiğim videodan.
Çektiğim videodan.
SF26
Üstün
Saf yetenek bakımından tarihin en iyi 5 rapperından birisi. Listem bu şekilde bu arada.Kendisini bugün canlı gördüm, kaldığı otelin önünde büyük bir kuyruk vardı. Otelini hiçbir şekilde bilmiyordum doğaçlama bir şekilde geziyordum normalde gelmem Boğaziçi köprüsünün oralara falan bir sokağa girdim herkes bekliyor, Kanye gelecek dediler tam da aklımdan geçiyordu konseri var demiştim. Çıkış anında canlı canlı görme fırsatım oldu.
Eki Görüntüle 253847
Çektiğim videodan.
1-) Eminem
2-) Nas
3-) Kanye West
4-) Kendrick Lamar
5-) Biggie
Bak unutmuşum, 6'ya da 2 Chainz koyarım.