KS KS mrefekk Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 2 15 Temmuz 2025 #11 19998 dedi: Dediğimi yaptın mı reis? @mrefekk Genişletmek için tıkla... ya itiraz edince kapanıyor fakat millet kapanan hesabnı bile instagramı tekrar kullanabilirsin diyerek açtırıyor
19998 dedi: Dediğimi yaptın mı reis? @mrefekk Genişletmek için tıkla... ya itiraz edince kapanıyor fakat millet kapanan hesabnı bile instagramı tekrar kullanabilirsin diyerek açtırıyor
Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #12 SadeceZinzap dedi: Ablamın başına geldi, Instagram desteğe yazdıktan birkaç gün sonra hesabı geri açıldı. Yeni hesap açarsanız ve aynı anda bir sürü kişiyi takip ederseniz, otomatik kapanabiliyor. Yani desteğe yazıp bekleyin çünkü bizimki o şekilde çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba nerden destek oluşturdunuz acaba? O linkte ben bulamadım ama.
SadeceZinzap dedi: Ablamın başına geldi, Instagram desteğe yazdıktan birkaç gün sonra hesabı geri açıldı. Yeni hesap açarsanız ve aynı anda bir sürü kişiyi takip ederseniz, otomatik kapanabiliyor. Yani desteğe yazıp bekleyin çünkü bizimki o şekilde çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba nerden destek oluşturdunuz acaba? O linkte ben bulamadım ama.