Pylorex

Uzman
Selamlar, Discord hesabım arkadaşlarla sesteyken MDPOPE'nin kapak fotoğrafını atmıştım ve kapandı. Meğerse içerisinde cinsel şeyler var mış ve hesabım devre dışı bırakıldı. Geri nasıl açabilirim?

Sayın Discord Destek Ekibi,

Grup sohbetinde paylaştığım bir ekran görüntüsü nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Olayın aslı şudur: Arkadaşlarımızla internetteki "MDPOPE" adlı içerik hakkında konuşurken, içeriğin ne kadar uygunsuz olduğunu göstermek amacıyla aldığım bir ekran görüntüsünü yanlışlıkla gruba gönderdim. Hatamı fark eder etmez görseli derhal sildim ancak sisteminiz tarafından otomatik olarak engellendim.

Amacım kesinlikle topluluk kurallarını ihlal etmek veya uygunsuz içerik yaymak değildi; aksine bu tarz içeriklerin sakıncalarından bahsettiğimiz bir konuşma içerisindeydik. Uzun süredir platformunuzun aktif ve kurallara uyan bir kullanıcısıyım. Yaşanan bu durum tamamen anlık bir dikkatsizlikten kaynaklanmıştır.

Hesabımda bulunan verilerin, sunucuların ve arkadaş listemin benim için önemi büyüktür. Bu hatanın tekrarlanmayacağını taahhüt ediyor ve hesabımın tekrar incelenerek erişime açılmasını rica ediyorum.

Gereken tüm iş birliğine hazırım. İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımla,

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Discord hesabım arkadaşlarla sesteyken MDPOPE'nin kapak fotoğrafını atmıştım ve kapandı. Meğerse içerisinde cinsel şeyler var mış ve hesabım devre dışı bırakıldı. Geri nasıl açabilirim?

Sayın Discord Destek Ekibi,

Grup sohbetinde paylaştığım bir ekran görüntüsü nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Olayın aslı şudur: Arkadaşlarımızla internetteki "MDPOPE" adlı içerik hakkında konuşurken, içeriğin ne kadar uygunsuz olduğunu göstermek amacıyla aldığım bir ekran görüntüsünü yanlışlıkla gruba gönderdim. Hatamı fark eder etmez görseli derhal sildim ancak sisteminiz tarafından otomatik olarak engellendim.

Amacım kesinlikle topluluk kurallarını ihlal etmek veya uygunsuz içerik yaymak değildi; aksine bu tarz içeriklerin sakıncalarından bahsettiğimiz bir konuşma içerisindeydik. Uzun süredir platformunuzun aktif ve kurallara uyan bir kullanıcısıyım. Yaşanan bu durum tamamen anlık bir dikkatsizlikten kaynaklanmıştır.

Hesabımda bulunan verilerin, sunucuların ve arkadaş listemin benim için önemi büyüktür. Bu hatanın tekrarlanmayacağını taahhüt ediyor ve hesabımın tekrar incelenerek erişime açılmasını rica ediyorum.

Gereken tüm iş birliğine hazırım. İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımla,

Ne var ki fotoda ben bir şey göremedim.

Ne var ki fotoda ben bir şey göremedim.
hocam buraya atmayayım ama yaklaştırırsanız görürsünüz

ticket atınca gelen mesaj bu. fakat hesaba giriş yapamıyorum ki?
Merhaba,

Yazdığın için teşekkür ederiz.

Discord tarafından gerçekleştirilen ve hesabını etkileyen bir eyleme itiraz etmek istiyorsun gibi görünüyor. İncelenmesi için, itirazını Discord uygulaması üzerinden göndermen gerekir; bu, itirazın daha hızlı ve uygun bağlamla incelenmesini sağlar.

İtirazını Discord uygulaması üzerinden Kullanıcı Ayarları > Hesabım > Durum > itiraz etmek istediğin ihlali seçerek > ardından ihlalinin ve hesabının incelenmesini başlatmak için "Bize bildir"e dokunarak gönderebilirsin. AB'deki kullanıcılar için uygun olduğunda alternatif bir çözüm seçeneği de seçebilirsin.

Güvenlik Merkezimizde istenmeyen etkileşimlerden kaçınmaya yardımcı olmak için Discord deneyimini özelleştirme hakkında da bilgi edinebilirsin.

İtirazını yukarıda belirtilen yöntemle ilettiğin için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Discord

Son düzenleme:
Hocam destek talebi gönderip itiraz etmeniz gerekiyor ancak benim de başıma gelmişti maalesef belirli süre geçince hesabı tamamen siliyorlar destek talebini bir an önce göndermeni öneririm bazen bakmıyorlar bile hesabın siliniyor.