TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 12 Haziran 2024 #1 Kapanan Instagram hesabıma birileri girmeye çalışıyor, tam anlayamadım? Son düzenleme: 12 Haziran 2024
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 12 Haziran 2024 #2 Hesabın şifresini değiştir. Hesabı kapat dediğinde 30 gün askıda bekliyor. Artı 0 Eksi
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 12 Haziran 2024 #3 35gvm78 dedi: Hesabın şifresini değiştir. Hesabı kapat dediğinde 30 gün askıda bekliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal dolandırıcıdır zaten brezilyadan giriş yapıyor. Artı 0 Eksi
35gvm78 dedi: Hesabın şifresini değiştir. Hesabı kapat dediğinde 30 gün askıda bekliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal dolandırıcıdır zaten brezilyadan giriş yapıyor.
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 12 Haziran 2024 #4 Cihaz = Samsung A14 5G. İlk gördüğümde TR'den biri VPN aracılığıyla erişmeye çalışıyor sandım ama hayır, çünkü bu cihaz TR'de satışa sunulmadı. Bence de şifreyi değiştir ama Instagram'ın destek bölümüne mail - Ticket da atabilirsin. Artı 0 Eksi
Cihaz = Samsung A14 5G. İlk gördüğümde TR'den biri VPN aracılığıyla erişmeye çalışıyor sandım ama hayır, çünkü bu cihaz TR'de satışa sunulmadı. Bence de şifreyi değiştir ama Instagram'ın destek bölümüne mail - Ticket da atabilirsin.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 12 Haziran 2024 #5 5659 dedi: Cihaz = Samsung A14 5G. İlk gördüğümde TR'den biri VPN aracılığıyla erişmeye çalışıyor sandım ama hayır, çünkü bu cihaz TR'de satışa sunulmadı. Bence de şifreyi değiştir ama Instagram'ın destek bölümüne mail - Ticket da atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum , instagrama eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı? Artı 0 Eksi
5659 dedi: Cihaz = Samsung A14 5G. İlk gördüğümde TR'den biri VPN aracılığıyla erişmeye çalışıyor sandım ama hayır, çünkü bu cihaz TR'de satışa sunulmadı. Bence de şifreyi değiştir ama Instagram'ın destek bölümüne mail - Ticket da atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum , instagrama eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı?
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 12 Haziran 2024 #6 TırcıDerler dedi: Kapanan Instagram hesabıma birileri girmeye çalışıyor, tam anlayamadım? Eki Görüntüle 55839 Genişletmek için tıkla... Kapanan hesabını neden umursuyorsun ki ama Instagram'a ticket atıp şansını dene istersen. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Kapanan Instagram hesabıma birileri girmeye çalışıyor, tam anlayamadım? Eki Görüntüle 55839 Genişletmek için tıkla... Kapanan hesabını neden umursuyorsun ki ama Instagram'a ticket atıp şansını dene istersen.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 12 Haziran 2024 #7 TırcıDerler dedi: Ama Instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum, Instagram'a eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı? Genişletmek için tıkla... Çok bekletiler zaten silinmiş neden tırstın ki yeni hesap açtıysan onda 2 adımlı doğrulama filan aç. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Ama Instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum, Instagram'a eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı? Genişletmek için tıkla... Çok bekletiler zaten silinmiş neden tırstın ki yeni hesap açtıysan onda 2 adımlı doğrulama filan aç.
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 12 Haziran 2024 #8 TırcıDerler dedi: Ama Instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum, Instagram'a eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı? Genişletmek için tıkla... Bence yine de Ticket at, ne olur ne olmaz. Ekran görüntüsünün en altında mail adresin ve kullanıcı adın yazıyor, bence orayı da kapat . Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Ama Instagram hesabım uzun süre bir önce kapanmıştı ve giriş yapamıyordum, Instagram'a eskiden mail atmıştım ama hesabım silinmişti gene de atayım mı? Genişletmek için tıkla... Bence yine de Ticket at, ne olur ne olmaz. Ekran görüntüsünün en altında mail adresin ve kullanıcı adın yazıyor, bence orayı da kapat .
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 12 Haziran 2024 #9 5659 dedi: Bence yine de Ticket at, ne olur ne olmaz. Ekran görüntüsünün en altında mail adresin ve kullanıcı adın yazıyor, bence orayı da kapat . Genişletmek için tıkla... Instagram mail adresi nedir acaba bulamadım? Artı 0 Eksi
5659 dedi: Bence yine de Ticket at, ne olur ne olmaz. Ekran görüntüsünün en altında mail adresin ve kullanıcı adın yazıyor, bence orayı da kapat . Genişletmek için tıkla... Instagram mail adresi nedir acaba bulamadım?
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 12 Haziran 2024 #10 TırcıDerler dedi: Instagram mail adresi nedir acaba bulamadım? Genişletmek için tıkla... support@instagram.com Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Instagram mail adresi nedir acaba bulamadım? Genişletmek için tıkla... support@instagram.com