TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 12 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Bilgisayarı kapatırken saniyelik böyle bir hata görünüyor ve kayboluyor. Bilgisayarı kapatmaya engel bir sorun değil ama merak ettim. Yeni M.2 takmıştım bilgisayara onunla alakalı değildir heralde? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024
Merhaba. Bilgisayarı kapatırken saniyelik böyle bir hata görünüyor ve kayboluyor. Bilgisayarı kapatmaya engel bir sorun değil ama merak ettim. Yeni M.2 takmıştım bilgisayara onunla alakalı değildir heralde?
Çözüm Recep Baltaş 12 Mayıs 2024 Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz:
Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz:
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 12 Mayıs 2024 #2 Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz: Artı 0 Eksi Çözüm
Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz:
KS KS TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 12 Mayıs 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz: Eki Görüntüle 45804 Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, düzeldi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bir Adobe uygulamasında veya Creative Cloud uygulamasında profil simgenize ve ardından Adobe Hesabı'na tıklayın. Burada Privacy Settings altında Adobe'a bilgi gönderilmesini kapatabilirsiniz: Eki Görüntüle 45804 Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, düzeldi.