Vadbav
Başarılı
Kapanmış bir hesaptan şifre almam gerek mesajlar bölümünden. Ortak bulunduğum bir discord da var. Ama hesap kapatılmış mesajlar bölümüne tıklıyorum herhangi bir pencere açılmıyor. Mesajlar bölümünden aradığım zaman da bulamıyorum. Mesajlara ulaşma şansım yokmudur.
Hocam çok basit bir yönttem buldum bu arada. Daha sonra bu konuya tıklayıp sıkıntı çekecek arkadaşlar için yazayım umarım işinize yarar. Mesaj arama kısmına girin mobileden. Aradığınız mesaj kutusun da olan anahtar kelimeyi mesajlar da ara diyin genel olarak çıkan sonuçlar da kesinlikle silinen hesaptaki mesajıda buluyor. Ama sadece mobilede çalıştırabildim bu durumu. Sonra kapanmış hesaba arkadaşlık isteği atın. Ne zaman isterseniz mesaj kutusuna erişiminiz olsun. Ekstra id'dir ıvırdır zıvırdır gerek yok tak diye mesaj kutusu çıkıyor. Umarım işinize yarar.Kapanmış bir hesaptan şifre almam gerek mesajlar bölümünden. Ortak bulunduğum bir discord da var. Ama hesap kapatılmış mesajlar bölümüne tıklıyorum herhangi bir pencere açılmıyor. Mesajlar bölümünden aradığım zaman da bulamıyorum. Mesajlara ulaşma şansım yokmudur.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: