Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Biliyorsunuz şu an kapsüller 0.25 cent, ben contenders alıp kapsüller kalkınca oluşan fiyat artışı ile Csfloat'ta satmayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
@SF26

Hangi kapsüle girmeliyim? Steam'de 100 dolar bakiyem var.
Yatırım tavsiyesi değildir baştan uyarıyorum. Edilebilecek herhangi bir zararda mesuliyet kabul etmem.
Kapsülde en mantıklıları benim gözümde bunlar, stokları çok azaldı. Kült stickerlar var içinde zaten.
Yakın dönemde çıkanlarda Austin Contenders takım kapsülü kâr ettirebilir. Birçok takımın sonraki majörlere katılabileceğini düşünmüyorum. Onun haricinde Copenhagen Challengers takım kapsülünde de EF/C9/SAW ve Apeks takımlarının sonraki dönemlerde pek de iyiye gideceklerini sanmıyorum, o da mantıklı bir alım olabilir.
Skin alımı olarak 21' Mirage/21' D2/21' Train koleksiyonları yakın dönem için mantıklı olabilir lâkin stokları fena durumda değil.
St.Marc/Canals/Chop Shop/Control/Gods&Monsters/Havoc(İlginç bir havuz, risk yeri.) koleksiyonları da stokları inanılmaz düştüğü için(G&M stokları o kadar kötü durumda değil alt havuz için.) kazandırabilir ama çok sabırlı olmak lazım.) bakılabilecek diğer koleksiyonlar.

Bende bu stickerlardan pek umutlu değilim yatırım için. Yakın zamandaki Austin Contenders veya Antwerp kapsüllerine bakabilirsiniz. Ben şahsen Rio stickerlarının da artacağını düşünüyorum, çok ikonik bir major oldu ve holo stickerlar çok güzel. Yatırım tavsiyesi değil tabii ki.

Yatırım tavsiyesi değildir baştan uyarıyorum. Edilebilecek herhangi bir zararda mesuliyet kabul etmem.
Kapsülde en mantıklıları benim gözümde bunlar, stokları çok azaldı. Kült stickerlar var içinde zaten.
Yakın dönemde çıkanlarda Austin Contenders takım kapsülü kâr ettirebilir. Birçok takımın sonraki majörlere katılabileceğini düşünmüyorum. Onun haricinde Copenhagen Challengers takım kapsülünde de EF/C9/SAW ve Apeks takımlarının sonraki dönemlerde pek de iyiye gideceklerini sanmıyorum, o da mantıklı bir alım olabilir.
Skin alımı olarak 21' Mirage/21' D2/21' Train koleksiyonları yakın dönem için mantıklı olabilir lâkin stokları fena durumda değil.
St.Marc/Canals/Chop Shop/Control/Gods&Monsters/Havoc(İlginç bir havuz, risk yeri.) Koleksiyonları da stokları inanılmaz düştüğü için(G&M stokları o kadar kötü durumda değil alt havuz için.) Kazandırabilir ama çok sabırlı olmak lazım.) Bakılabilecek diğer koleksiyonlar.

40 dolarım daha var peki kapsül önermezseniz başka neye yatırım yapabilirim?