Forumda aktif olarak yazan kişi sayısı 32 hocam ne yapıyorsunuz siz
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Fikirini beğenmediğimi kara listeye alıyorum, günün sonunda o kişiyle başka bir konunun altında denk gelip uğraşamam bir de her mesaja beğenmeme atan kişileri bl yapıp geçiyorum.Forumda aktif olarak yazan kişi sayısı 32 hocam ne yapıyorsunuz siz![]()
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
0. Atıştığım insanlar yok şu anlık.Evet normalde dün kara listemde 0 kişi vardı ama bugün 21 kişi olduçok daha temiz hissediyorum.
Eki Görüntüle 61908
Bir 25-30 kişi daha kara listeye girecek normalde pek kafaya takmam ama bazıları görüntü kirliliği yapıyor.
mr.esat
Üstün
Fikrini beğenmediğin insanları kara listeye alıyorsan fikrini beğenmediğin kimseyi dinlemek istemiyorsun demektir, bu da tartışmaktan kaçmaktır.Fikirini beğenmediğimi kara listeye alıyorum, günün sonunda o kişiyle başka bir konunun altında denk gelip uğraşamam bir de her mesaja beğenmeme atan kişileri bl yapıp geçiyorum.
0
1 kişi var.
SF26
Üstün
Esatım düşünsene benim bunu yeşil yerde yaptığımıFikrini beğenmediğin insanları kara listeye alıyorsan fikrini beğenmediğin kimseyi dinlemek istemiyorsun demektir, bu da tartışmaktan kaçmaktır.Forumun anlamı kalmadı ki? Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil ki tüm fikirlerinin kopyası bir insan bulamazsın.
Astrea Virgo
Yetkin
Kimsesi kolay kolay kara listeye eklemem. Haklı olduğum bir görüş var ise gerekirse sabaha kadar tartışır, üste çıkana kadar konuşurum.
Aksi bir durumda ise tartışmaya hiç girmem. 
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-
çok daha temiz hissediyorum.