Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
15 Şubat tarihinde Maltepe Hilltown AVM'den 450 TL gibi bir fiyata satın aldım ürünü; paketleme gayet yeterliydi, herhangi bir sorun göremedim.

Screenshot_2026-02-16-09-17-01-281_com.miui.gallery-edit.webp

Screenshot_2026-02-16-09-16-41-019_com.miui.gallery-edit.webp

Ürünün verdiği hissiyat oldukça hoş; gerçekten kaliteli bir termos gibi hissettiriyor. 500 ML kapasiteye sahip.
8 saat soğuk, 8 saat sıcak tuttuğunu iddia eden bir yazı var. Sıcak deneme şansım olmadı ancak soğuk deneme şansım oldu; dendiği gibi 7-8 saatin ardından konulan su hâlâ konulduğu derecelerde durmaya devam ediyor. O konuda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Evet, bir termos incelemesine ne yazılır bilmiyorum açıkçası; tamamen sıkıldığımdan dolayı yazıyorum bunu şu an. Almak isteyen varsa parasına oldukça değdiğini düşünüyorum.

500ml markalı bir termos da 8 saat soğuk normal ama 8 saat sıcak iddası biraz fazla iddalı geldi neye göre kime göre sıcak oluyor onu da bilmiyoruma ama 80 dercenin altı sıcak sayılmaz bence.

500ML markalı bir termos da 8 saat soğuk normal ama 8 saat sıcak iddası biraz fazla iddalı geldi neye göre kime göre sıcak oluyor onu da bilmiyoruma ama 80 dercenin altı sıcak sayılmaz bence.

Öyledir büyük ihtimalle test etmediğim ve termometrem falan olmadığı için bakamıyorum. Daha önce termos kullanmadım almak isteyen olursa ileride forumda konu olsun dedim ya.