Çoğu kendini bir halt sanır fındık toplayıp yalandan mafyacılık oynarlar Bu ülkede Marmara'nın elit kısmı ve Ege'nin bazı bölümleri hariç özellikle sosyalist çomar kesim ve Anadolu tiplemeleri benden uzak dursun bende onlardan uzak duruyorum.

Çoğu kendini bir halt sanır fındık toplayıp yalandan mafyacılık oynarlar Bu ülkede Marmara'nın elit kısmı ve Ege'nin bazı bölümleri hariç özellikle sosyalist çomar kesim benden uzak dursun bende onlardan uzak duruyorum.

Görüşünüze saygım sonsuzdur lakin her insanın aynı olmadığını ve onun iç dünyasını kavramakta yarar var.

Sevmezdim, bir karadenizli ile dostluk edene kadar. Asla ama asla insanları genellemeyin. Elbette bazı bölgeler veya topluluklarda çürük elma sayısı çok olabilir ama hiçbir zaman hepsi şöyle hepsi böyle diyemem. Tanıdığım en düzgün, dürüst, adam gibi adamlardan birisi Trabzon'lu. Bunu geçen sene sorsan neler derdim. :D

Bende karadenizliyim kişisel yorumum genelde biraz geri kafalı insanlar geleceğe ayak uydurmak istemezler hep geçmiş kafasında yaşadıkları için günümüz çağına ayak uyduramazlar ( genel olarak söylemiyorum.)