Karakolun Google yönetimi sorun yaratır mı?

Xi4lben

Uzman
Merhabalar arkadaşlar, yakın bir tarihte Gmail'ime düşen bir maile baktığım zaman yakın bir karakolun Google hesap yönetimi elime geçmiş. Ben herhangi bir şey yapmadım, tamamen kendisi bir anda geldi ve şu anda doğrulama yapıp direkt yönetebiliyorum. Başım belaya girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Tam olarak kastettiğiniz şey nedir? Bir karakolun Gmail hesabını mı yönetebiliyorsunuz şu an? O Gmail hesabına gelen mailleri görebilmeyi, duruma göre mail gönderebilmeyi mi kastediyorsunuz?

Ayrıca o Gmail hesabının karakola ait olduğunu nereden biliyorsunuz?

Hayır google hesabını yönetebiliyorum firma olarak. Googleye karakolun ismini yazdığımızda çıkan firma bölümü.

Görsel kullanarak gösterebilir misiniz? Gerekirse sorun oluşturabilecek yerleri karalayabilirsiniz.

Bunun mümkün olması için ne yaptınız? Bahsettiğiniz maili açtıktan sonra mı bu gerçekleşti yoksa örneğin maildeki bir linke tıkladıktan sonra mı gerçekleşti?

Ayrıca bahsettiğiniz mail içeriğini de ilgili yerleri karalayarak paylaşabilir misiniz?

Hicbir yere kayitli olmayan bir isletmeyi dogrulama yaparak ustunuze alabiliyorsunuz, ancak ustunuze almayi tamamlamamissiniz zaten. Dogrulama istiyor sizden, farkindaysaniz "girisiniz dogrulanmadi, degisiklikler herkese acik olmayacaktir" diyor. Ismini vs. degistiremezsiniz, sahiplik onayi ister.

Bu yer için üstüme almak için herhangi birşey yapmadım mail'i kontrol ettiğimde buranın kontrolüne devam edebileceğime dair mail geldi.

Bu yer için üstüme almak için herhangi birşey yapmadım mail'i kontrol ettiğimde buranın kontrolüne devam edebileceğime dair mail geldi.Eki Görüntüle 261228
Herhangi bir girişiminiz yoksa ve mevcut durumu kapatabiliyorsanız, iptal edebiliyorsanız onu yapın. Maili de saklayın. Teknik bilgiye sahip değilim, bu yüzden doğru ifade edemiyor olabilirim ama kapatmaktan ve iptal etmekten kastettiğim şey bu durum yaşanmadan önceki hale getirmeniz. Zaten doğrulama istiyormuş ve sanırım isteseniz de kontrol edemezsiniz.

Ayrıca gerçekten kontrol edebiliyor olsanız da Google'da görülen bu işletme adı altındaki durumlar resmi bir geçerliliği yok. yukarıda söylediğim gibi hareket edin. Bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…