Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
Dediğim gibi, yan hesap olduklarını düşünmüyorum. Ha, tüm troller yasaklandıktan birkaç gün sonra olayların tekrar başladığını görürsek, o zaman durum değişir.

Forum yeni olduğu ve eski tarafta ban yiyen veya olay çıkartan insanların burayı fırsat bilip eski huylarını devam ettirmesi gibi bir durum da olduğunu düşünüyorum aslında.

Yani bazı konuların nasıl önümüze çıktığını çözersek, böyle konular ve tartışmalar yaşamak zorunda kalmayız. Modlar gerekli işleri yapmalı.

Forum yeni olduğu ve eski tarafta ban yiyen veya olay çıkartan insanların burayı fırsat bilip eski huylarını devam ettirmesi gibi bir durum da olduğunu düşünüyorum aslında.

Yani bazı konuların nasıl önümüze çıktığını çözersek böyle konular ve tartışmalar yaşamak zorunda kalmayız. Modlar gerekli işleri yapmalı.
Ben daha çok kendilerince Technopat lehine bir taraf tutup Recep Baltaş'a nefret beslediklerini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yuh bir gittim geldim bilmem kaç mesaj olmuş. İyi ki açmışım konuyu herkes o kadar dolmuş ki. Desteklerinizle hızlı önlem alınmasına ön ayak olmuş olacağız umarım.

Ben hala daha umutlu değilim ama umarım düşündüğümüz şekilde olaylar çözülür.

Forumda doğru düzgün sohbet edilmiyor, yardım alınmıyor, tartışılmıyor. Son bir haftada troll içerik olmayan tek bir konu yok. Forum, işlevselliğini yitirmeye başladı.
Kesinlikle.

Sadece o konu degil, ev adresimi, Discord adresimi bile ogrenmis adam. Hadi bunu da gec dildo onerdigimi de one surduler. Rival 3 de onermisim sozde. Montajlanmis Discord konusmalari bile var.
Okuyun.

Bence çok önemli şeyler değil bunlar. Neden bu kadar ciddiye aldınız ki?

Çok önemli değil dediğimiz şeylerden geliyor zaten ne geliyorsa. Forumu boş yere meşgul etmeye ve o konuda insanların boş yere uyarı yemesine gerek yok bence.

Yazmayın dersen de bunun önüne geçemezsin, İlla yazan olur. O yüzden insanlar bu konuların neden arka planda yok olmayıp önümüze sunulduğunu söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.