Beni etiketlediğiniz ve önceki konudan dönüş yapacağımı söylediğim için cevap veriyorum.
Öncelikle ben Osman'ı savunmuyorum, yapılan haksızlığa cevap veriyorum, huyumdur haksızlıklara sesimi çıkartmak.
Ayrıca sanat toplumu yansıtır, sanatı kısıtlayamazsın, sanat yok edilemez. Sırf yazılan metni beğenmedin diye bu kadar fazla sitem edip sağa sola saydırmana gerek yoktu açıkçası. Saygı duyduğum bir kullanıcıdan beklemekte bir hayli üzdü açıkçası.
Ama anlaşılan seninkisinin altında farklı bir neden var... Açılan o konuda da sana cevap vermiştim ama buraya taşıyorsun madem, tekrardan SS'ini atıp algı oluşturduğun ve Osman meselesindeki konu hakkındaki fikirlerimi dile getirdiğim o konuda da bahsettiğim, paragraflarımı atayım; belki beni daha iyi anlayabilirsiniz:
Burada attığın SS'in muhabbeti önceden de döndü zaten, tekrar hortlatmaya gerek yoktu sanki?
Önceden yaptığım konuşmayı açıkçası tekrar yazma ihtiyacı duymadım. Daha fazla da beni alakadar eden bir şey yok bence, o yüzden madem etiketledin buyur, benim fikirlerim bunlar.