Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
Beni etiketlediğiniz ve önceki konudan dönüş yapacağımı söylediğim için cevap veriyorum.

Öncelikle ben Osman'ı savunmuyorum, yapılan haksızlığa cevap veriyorum, huyumdur haksızlıklara sesimi çıkartmak. :)
Ayrıca sanat toplumu yansıtır, sanatı kısıtlayamazsın, sanat yok edilemez. Sırf yazılan metni beğenmedin diye bu kadar fazla sitem edip sağa sola saydırmana gerek yoktu açıkçası. Saygı duyduğum bir kullanıcıdan beklemekte bir hayli üzdü açıkçası.
Ama anlaşılan seninkisinin altında farklı bir neden var... Açılan o konuda da sana cevap vermiştim ama buraya taşıyorsun madem, tekrardan SS'ini atıp algı oluşturduğun ve Osman meselesindeki konu hakkındaki fikirlerimi dile getirdiğim o konuda da bahsettiğim, paragraflarımı atayım; belki beni daha iyi anlayabilirsiniz:

Burada attığın SS'in muhabbeti önceden de döndü zaten, tekrar hortlatmaya gerek yoktu sanki?

Önceden yaptığım konuşmayı açıkçası tekrar yazma ihtiyacı duymadım. Daha fazla da beni alakadar eden bir şey yok bence, o yüzden madem etiketledin buyur, benim fikirlerim bunlar.
Doğru, sanat toplumun aynasıdır. Al şimdi otur izle mahalle yakma sanatını.

Moderatörler genel olarak işlerine gelen şeylere bakıyorlar gibime geliyor. Komplo teorisi gibi oldu bu, ama biraz hareketlerini izleyince o izlenimi uyandırıyorlar. Çünkü çok güzel bir şekilde, gece gece 2 dakika içinde uyarı atma kapasitesine sahipler.

Millet Postal ve III. Murat hakkında ne kadar mızmızlanmış böyle. Arkadaşlar o kadar da abartmayalım, sanki III. Osman forumun başına gelmiş en kötü şey gibi yazmışsınız hep. Postal benim de konularıma rastgele şeyler yazıyor, kalp atıp geçiyorum. Adamın zaten rolü negatif şeyler yazmak. Konu ile promosyon olarak geliyor o.
Promosyon güzelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.