EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Saatin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, tam modeli ve ne kadar edeceği hakkında bir bilgim yok. Kondisyonu gayet iyi, tertemiz. Bana çok yakın bir komşumuzdan hediye gelmişti. Tasarımını ve kalitesini beğeniyorum fakat ne kadara satabilirim onu da bilmek isterim.

gci50001g1.webp

Saatin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, tam modeli ve ne kadar edeceği hakkında bir bilgim yok. Kondisyonu gayet iyi, tertemiz. Bana çok yakın bir komşumuzdan hediye gelmişti. Tasarımını ve kalitesini beğeniyorum fakat ne kadara satabilirim onu da bilmek isterim.

Eki Görüntüle 255800
En sonki sıfır fiyatlar 40-50K'yı gösteriyor.

Ben güncel olarak 0 satan bir site bulamadım. 2. Elde 40K'ye koymuşlar ama çok bilinen ve popüler bir ürün olmadığından 40'a gider mi acaba diye bir düşündürdü.

Kutusuz 25-30k Gideri var kutusu ve sertifika kağıdı var mı?
Yok hocam. Sertifika orjinallik içinse belki bir yere gönderip orjinalligini tescilletebilirim.

Ben güncel olarak 0 satan bir site bulamadım. 2. Elde 40K'ye koymuşlar ama çok bilinen ve popüler bir ürün olmadığından 40'a gider mi acaba diye bir düşündürdü.
Şu an sıfır satan yok en son diye o yüzden demiştim.

Şu an sıfır satan yok en son diye o yüzden demiştim.

https://www.gunkutsaat.com/g-c-kol-saati-gci50001g1?srsltid=var QhEI
Şimdi burada görüncede satasım gelmiyor fakat yeni telefon almaya ihtiyacım var o yüzden biraz sıcak geliyor.

Kutusuz 25-30k Gideri var kutusu ve sertifika kağıdı var mı?
30K'ye bir ilan hazırlayacağım hocam çok sağ olun.

Son düzenleme: