Saatin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, tam modeli ve ne kadar edeceği hakkında bir bilgim yok. Kondisyonu gayet iyi, tertemiz. Bana çok yakın bir komşumuzdan hediye gelmişti. Tasarımını ve kalitesini beğeniyorum fakat ne kadara satabilirim onu da bilmek isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?En sonki sıfır fiyatlar 40-50K'yı gösteriyor.Saatin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, tam modeli ve ne kadar edeceği hakkında bir bilgim yok. Kondisyonu gayet iyi, tertemiz. Bana çok yakın bir komşumuzdan hediye gelmişti. Tasarımını ve kalitesini beğeniyorum fakat ne kadara satabilirim onu da bilmek isterim.
Eki Görüntüle 255800
Stormweaver
Uzman
Kutusuz 25-30k Gideri var kutusu ve sertifika kağıdı var mı?Saatin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, tam modeli ve ne kadar edeceği hakkında bir bilgim yok. Kondisyonu gayet iyi, tertemiz. Bana çok yakın bir komşumuzdan hediye gelmişti. Tasarımını ve kalitesini beğeniyorum fakat ne kadara satabilirim onu da bilmek isterim.
Eki Görüntüle 255800
Ben güncel olarak 0 satan bir site bulamadım. 2. Elde 40K'ye koymuşlar ama çok bilinen ve popüler bir ürün olmadığından 40'a gider mi acaba diye bir düşündürdü.En sonki sıfır fiyatlar 40-50K'yı gösteriyor.
Yok hocam. Sertifika orjinallik içinse belki bir yere gönderip orjinalligini tescilletebilirim.Kutusuz 25-30k Gideri var kutusu ve sertifika kağıdı var mı?
Şu an sıfır satan yok en son diye o yüzden demiştim.Ben güncel olarak 0 satan bir site bulamadım. 2. Elde 40K'ye koymuşlar ama çok bilinen ve popüler bir ürün olmadığından 40'a gider mi acaba diye bir düşündürdü.
Gc GCI50001G1 | Edip Saat - Yetkili Satıcı
Gc GCI50001G1 - Orijinal ve garantili GC saat modellerini Edip Saat'te inceleyin. Yetkili satıcı güvencesiyle hemen satın alın!
G.C Kol Saati GCI50001G1 4 Taksit GC GCI50001G1 9109500010715 G.C Kol Saati GCI50001G1 fiyatları ve özellikleri
4 Taksit GC GCI50001G1 9109500010715 G.C Kol Saati GCI50001G1
Şimdi burada görüncede satasım gelmiyor fakat yeni telefon almaya ihtiyacım var o yüzden biraz sıcak geliyor.Şu an sıfır satan yok en son diye o yüzden demiştim.
![]()
Gc GCI50001G1 | Edip Saat - Yetkili Satıcı
Gc GCI50001G1 - Orijinal ve garantili GC saat modellerini Edip Saat'te inceleyin. Yetkili satıcı güvencesiyle hemen satın alın!www.edipsaat.com
https://www.gunkutsaat.com/g-c-kol-saati-gci50001g1?srsltid=var QhEI
30K'ye bir ilan hazırlayacağım hocam çok sağ olun.Kutusuz 25-30k Gideri var kutusu ve sertifika kağıdı var mı?
Son düzenleme: