Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
Yanlış olan şey o dediği zaten, tam tersi yanlış olmayan bir şey yok. Benim konuyu açma sebebim gel konumu eleştir değil, okul açılacağı için insanların tepkisini merak ettim.
Tamam tepkisini vermiş işte. 2 haftalık tatilden sonra o şekilde kasılmanıza tepkisini koymuş, bunu takmak yerine yaptığı farklı trollukleri belirtebilirsin yukarıdaki konu gibi.

• Beğendim
İfadeler: 144
Moderasyon ekibi de galiba böyle konuları onaylayıp tepki yaratmayı seviyor başka açıklaması yok.
Çoğu tecrübesiz hocam.... Biraz anlayış gösterin onlar da insan... Yanlış yapabilirler ama bu onların suçu değil. Suç bizlerde. Gereğinden fazla onların istediği ilgiyi veriyoruz.

Tamam tepkisini vermiş işte. 2 haftalık tatilden sonra o şekilde kasılmanıza tepkisini koymuş, bunu takmak yerine yaptığı farklı trollukleri belirtebilirsin yukarıdaki konu gibi.
Sizin olayı değerlendiriş şekliniz farklı. Okulun açılmasına verdiği tepki açtığım konunun saçma olması mı yani? Adamın okulla alakası yok asosyalin teki zaten. Siz niye attığımı bu kadar taktınız peki? 😃
Eğer konumu gereksiz bulduysa hiç bakmayabilir 🙂

• Beğendim
Evet, bu fikriniz güzel hatta katılıyorum ama bence bazı şeyler ibretlik olmalı ki insanlar bunu görsün. Turbox bilgisayarının neden alınmayacağını ve insanların konuya nasıl reaksiyon gösterdiğini de görsünler. Bunu görürlerse Turbox bilgisayarı alınmaz ve böylece dolandırılmazlar, Recep ağabey zaten konuyu bilerek kabul etmiş.

• Beğendim
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.