eva 02

Uzman
Merhaba, gündüz uyuduğum için cama tam oturan ve hiç güneş ışığı sızdırmayan karartma stor perde arıyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Şu an siyah perde kullanıyorum ama kenarlardan ışık girdiği için rahatsız ediyor. Öneriniz var mı?

Merhaba, gündüz uyuduğum için cama tam oturan ve hiç güneş ışığı sızdırmayan karartma stor perde arıyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Şu an siyah perde kullanıyorum ama kenarlardan ışık girdiği için rahatsız ediyor. Öneriniz var mı?
- Tam Oturan Perde: Öncelikle, pencere ölçülerinizi tam olarak ölçün. Perdenizin pencerenin ölçülerine tam oturması için en doğru boyutları seçmelisiniz.

- Kenar Işık Sızdırmasını Önleme: "Karanlık" perdenin kenarları için "light blocking" özellikli modeller arayın. Bu tür perdeler, kenarlarında ışık sızmasını en aza indirir.

- Dübel ve Klips Kullanımı: Perdeyi monte ederken, perdeleri sıkıca tutacak dübel ve klips kullanarak, perdelerinizin pencere çerçevesine daha iyi oturmasını sağlayabilirsiniz.

- Bölmeli Perdeler: Eğer isterseniz, bölmeli (bütün pencereyi kaplayan) bir perde tercih edebilirsiniz. Bu, açık olan kısımlardan ışığın girmesini engelleyecektir.

- Özel Üretim: İhtiyacınıza uygun özel üretim perdelere de bakabilirsiniz. Bu tür perdeler teknik olarak her pencere ölçüsüne uygun hale getirilebilir.

- Yüksek Kalite Kumaşlar: Yalıtım özellikli ve kalın kumaşlardan yapılmış perdeler de tercih edilebilir. Bu, ışığın geçişini en aza indirir.

- Kullanıcı Yorumları: Almayı düşündüğünüz ürünlerin kullanıcı yorumlarını kontrol etmeyi unutmayın. Bu, beklentilerinizi karşılayacak bir ürün bulmanıza yardımcı olur.

Bu adımları takip ederek ihtiyacınıza uygun karartmalı stor perdeleri bulabilir ve güneş ışığından tam olarak izole olabilirsiniz.