Saat mi baska bir sey mi?

• Saat

Oy: 5 33,3%
  • Baska.

Oy: 10 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15

Hicbir sey sevmez. Sorun burada. Ya sacma sapan Youtuber'larin kiyafetlerinden ister ya da oyun parasi. Sabah aksam oyun oynuyor cunku. Bu yuzden teknolojik bir urun almak da istemiyorum.

Bu paraya pek bir şey alınmaz beraber abi kardeş sinemaya gidin güzel bir filme para yeterse çıkışında da yemek yersiniz.

Butceyi arttirabilirim degecek bir sey olursa. 1500 civarina cikarabilirim ama degmesi lazim.

Kardeşinizi siz tanıyorsunuz, biz değil. Sizin karar vermeniz çok daha iyi olacaktır.

Kardesimin isteyecegi seyleri ona almak istemiyorum. Ya taeknolojik seyler ister ya da daha sacma seyler. Ben zaten onu bunlardan uzak tutmak istiyorum.

Mesela oyle bir hediye alayim ki o konuyla ilgili bir hobiye sahip olup teknolojiden uzaklassin. Ornek veriyorum kitap alayim okuyup cok begensin ve surekli kitaplar almaya baslasin. Bu mumkun degil ama, cunku cok az kitap okuyor. Zaten yuzlerce kitabim var benim. Okumuyor.

Mesela Lego alsam sonra bunun devami gelir mi? Teknolojiden uzaklasip Lego hobisi edinir mi? Bu tarz bir hediye almak istiyorum. Aldigim hediye bir isine yarasin.

Bisikleti bozuk. Tamir ettirebilirim.