Kardeşim LGS'de ne yapmalı? | Öğretmenleri Hiper Zeka ve Mozaik aldırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
  • Etiketler Etiketler
    lgs zeka

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Kardeşim bu sene 8. sınıfa geçti ve öğretmenleri şu kitapları aldırıyor:
  • Hiper Zeka Matematik Etkinlikli Soru Bankası
  • Mozaik Türkçe Defter Kitap ve Soru Bankası
  • Mozaik Fen Defter Kitap ve Soru Bankası
Sorularım şunlar:
  • Mozaik yayınları nasıldır?
  • Hiper Zeka Matematik etkinlik soru bankası nasıldır?
  • Bunlar okulda çözeceği yayınlar. Ekstra soru bankası almasına gerek var mı?
  • Tonguç nasıldır? Ek kaynak olarak Tonguç'tan mı alınmalı başkasını mı önerirsiniz?
  • Nasıl bir çalışma sistemi olmalı?

Soru bankası önemli değil, çok dandik olmadığı sürece. LGS kolay sınav. Ders dinleme ile fen ve tarih gibi derslerde doğru yapma oranım %60-70'ten fazlaydı. Diğer dersleri dinlemezdim, kitap bile açmazdım. 5, 6 ve 7. sınıfta hiç ders çalışmamıştım; karantina nedeniyle okula sadece gitmek için giderdim. Sadece sınıfta akıllı oturup dersini çalışmalı ve okulda dersleri dinlerken kendini vermeli; çok faydasını görecektir. Okul dışıda çalışsın. Tonguç iyidir.

Kardeşinizin bir hedefi var mı? Gitmek istediği lise nedir? bunu belirleyip çalışması daha mantıklı olacaktır.

Peki Tonguç'un önerilmeme gibi bir durumu var mı? Yani ortaokulu iyi mi yoksa?

Tonguç iyi, kötü diyen kendini havalı falan sanıyordur, özellikle ortaokul için iyi. Konuyu mantığıyla anlattığından ya da bir olayla anlattığından daha rahat anlaşılıyor.

Tonguç iyi, kötü diyen kendini havalı falan sanıyordur, özellikle ortaokul için iyi. Konuyu mantığıyla anlattığından ya da bir olayla anlattığından daha rahat anlaşılıyor.
Kesinlikle katılıyorum lise için yetersizdir belki ama ortaokul için yeterliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…