Kare şeklinde veya kareye yakın tablet neden sadece Apple'da var?

mencolarado

Başarılı

iPad mini gibi kare şeklinde kareye yakın bir tablet istiyorum ama Apple adeta tekel durumunda, kimseye ürettirmiyor gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kare şeklinde derken ne demek istedin? iPad Mini kareye yakın olmaktan epey uzak çünkü. Köşelerinin keskin tasarımlı olduğunu mu söylemek istedin?

Kare şeklinde derken ne demek istedin? iPad Mini kareye yakın olmaktan epey uzak çünkü. Köşelerinin keskin tasarımlı olduğunu mu söylemek istedin?
Mesela bu kareye yakın.

Samsung tab s8 yaz diktörgen uzun tablet istemiyorum.

Dosya Ekleri

• ipad-mini-finish-unselect-gallery-2-202207_FMT_WHH.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 106
Çünkü talep yok. Oyun oynarken yan tutuyoruz ve tuşları buna göre atıyoruz. İşaret parmağının bir limiti var sonuçta. Görünüş olarak da kare veya yakın modeller iğrenç gözüküyor. Şahsi fikrimdir tabii.
Bu arada attığınız modelin bir kareyle yakından uzaktan alakası yok.

Mesela bu kareye yakın.

Samsung tab s8 yaz diktörgen uzun tablet istemiyorum.
Tamam şimdi anladım demek istediğini. En boy oranı olarak söylüyorsun. Kareye yakın diyerek de Samsung tabletin 16:10, iPad Mini'nin 3:2 olduğunu anlatmaya çalışıyorsun.

Şöyle, iPad genelde profesyonel işler için alınır. Eğlence uygulamaları Apple ürünleri için ana unsur olmazlar. Oyun oynanan bir tabletin daha uzun bir ekrana sahip olması kabul edilebilir ancak çizim, sunum vb. işler için iPad daha verimli bir kullanım alanı sunar.

Kulvarlar farklı.

Mini tablette hem tasarım hem de donanım olarak kusursuz ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum çünkü fiyatı çok uçuk.

Mini tablette hem tasarım hem de donanım olarak kusursuz ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum çünkü fiyatı çok uçuk.

Mini tabletler daha güzel. Yatakta kullanması çantana koyup cafeye vs götürüp film izlemesi vs çok daha zevkli.

Samsung'lar diktörgen ve çok uzun. Küçük olanlar ise donanımı zayıf.

Tab s8 alalyım diyorum ekranı çok dandik TFT amoled bile değil.

Birtane bir marka vardı mini tablet çıkarmıştı 2 sene önce aklıma gelmiyor.

Mesela Samsung tabs6 super AMOLED ekran ve eski nesilleride super amaloed.

Tabs7 tabs8 TFT ekran ve soluk.

İleri gidecekerine geri gidiyorlar çalıyorlar.

Son düzenleme:

iPad mini gibi kare şeklinde kareye yakın bir tablet istiyorum ama Apple adeta tekel durumunda, kimseye ürettirmiyor gibi?

Harbiden son yıllarda en boy oranları uçmuş gitmiş. Özellikle telefonlarda neredeyse sopa tutacak hale geleceğiz. Telefonda 4:3 en boy oranında bir içerik tüketmek berbat bir deneyim.

Şahsen ben 16:10 en boy oranını seviyorum, 4:3, 3:2, ve 16:9'un tam ortasında duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…