Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
ATK A9 Plus almaya niyetliyim ATK'nın sitesinden, kargoyla birlikte 33.44 dolar tutuyor. Gümrük kuralı 27+3 euro şeklinde ama kafam yine de karışık. Geçer mi ürün?
ATK ile iletişime geçip ürünü o fiyattan alıp gümrükten geçmesi için kargo dahil 27 doları geçmeyecek şekilde faturalandırmalarını isteyip işini garantiye alabilirsin.
SF26
Üstün
Sordum, 'Web sitemizde listelenen ürün fiyatlarının, ürünlerin gerçek değerini yansıttığını belirtmek isteriz. Gümrük ve yasal nedenlerden dolayı, nakliye faturasında ürün değerini değiştiremez, düşüremez veya farklı bir değer beyan edemeyiz. Tüm siparişler, uluslararası nakliye ve gümrük düzenlemeleri gereği doğru fiyatlarıyla gönderilmelidir.' şeklinde cevap aldım kendilerinden.ATK ile iletişime geçip ürünü o fiyattan alıp gümrükten geçmesi için kargo dahil 27 doları geçmeyecek şekilde faturalandırmalarını isteyip işini garantiye alabilirsin.
erdym
Üstün
Sordum, 'web sitemizde listelenen ürün fiyatlarının, ürünlerin gerçek değerini yansıttığını belirtmek isteriz. Gümrük ve yasal nedenlerden dolayı, nakliye faturasında ürün değerini değiştiremez, düşüremez veya farklı bir değer beyan edemeyiz. Tüm siparişler, uluslararası nakliye ve gümrük düzenlemeleri gereği doğru fiyatlarıyla gönderilmelidir.' şeklinde cevap aldım kendilerinden.
Bazı firmalar yapıyor aslında birkaç kez almıştım kötü olmuş
SF26
Üstün
İtalya'ya göndermeye niyetliyim aslında ama abimin İtalya'daki kargocuların çok üşengeç olduğunu söylemesi biraz şüpheye düşürdü. 2 aydır banka kartını teslim edemediler adamın.Bazı firmalar yapıyor aslında birkaç kez almıştım kötü olmuş. Gümrükte ek vergi çıkar muhtemelen aldığınıza da değmez.
@erdym Aşağıdaki mesajı gönderdiler, Türkçe meali ne bunun?
Mesajınız için teşekkür ederiz. Siparişinize devam edebilmemiz için vergi numaranıza ihtiyacımız olacak. Numaranızı aldıktan sonra, siparişi tamamlayıp gümrük işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayabiliriz.
Lütfen en kısa sürede vergi numaranızı bildirin.
Son düzenleme:
erdym
Üstün
İtalya'ya göndermeye niyetliyim aslında ama abimin İtalya'daki kargocuların çok üşengeç olduğunu söylemesi biraz şüpheye düşürdü. 2 aydır banka kartını teslim edemediler adamın.
@erdym aşağıdaki mesajı gönderdiler, Türkçe meali ne bunun?
Mesajınız için teşekkür ederiz. Siparişinize devam edebilmemiz için vergi numaranıza ihtiyacımız olacak. Numaranızı aldıktan sonra, siparişi tamamlayıp gümrük işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayabiliriz.
Lütfen en kısa sürede vergi numaranızı bildirin.
Vergi numarası benim bildiğim şirketler için oluyor da bireysel olarak başka bir şey mi kastettiler hiçbir fikrim yok.
SF26
Üstün
Vergi numarası meselesini sordum, cevap bekliyorum.Vergi numarası benim bildiğim şirketler için oluyor da bireysel olarak başka bir şey mi kastettiler hiçbir fikrim yok.