Hepsijet dışında tüm firmalarda bir sorun yaşadım illa ki. Hepsijet ile geliyorsa içime su serpiliyor ama genel olarak %90 HB siparişlerinde çalışıyorlar bildiğim kadarıyla. Trendyol da gayet iyi, hızlı. Kolay gelsin bir iki kez sorun yaşadım adreste yoktunuz gibi ama son 1 senedir sorunsuz.
Kolay Gelsin kadar sınırlı değiller. Gerekli anlaşmaları yaparsanız bireysel siteler ile de çalışıyorlar. Ama büyük ihtimalle ürünleri belirli depolarında saklamanız gerekiyor. Amazon'un da sistemi benzer diye hatırlıyorum. Pazaryeri olarak ürünlerinizi Amazon'un deposunda tutuyorsunuz, onlar kargolama vb. yapıp gönderiyorlar diye biliyorum.

Gerçi tekrar baktım Kolay Gelsin de benzer hizmet sunuyor.

Tekirdağ da yaşıyorum.

Kolay gelsin: En hızlı kargo şirketi önceki gün 20:00 da verdiğim siparişi öğlene kadar teslim etmiş oluyorlar.

Hepsijet: 1 Gün içinde teslimat yapıyor. İyi firma
Yurtiçi Kargo: Kötü şubesine denk gelirseniz sorun yaşıyorsunuz. Neredeyse 10 tane kargomda şubeye gidip teslim almak zorunda kaldım. Şubeyi yeniledikten sonra eskisi gibi değiller 1 Günde geliyor.
Aras Kargo: 2 defa acil olarak kargoyu almam gerekti. Bu sebeple sabah saatlerinde kargo kamyonu boşaltılırken bekledim kargolarla top oynuyorlar. Teslimat konusunda iyi kargolara davranış konusunda kötü firma.
PTT: Kaplumbağa bile PTT den hızlıdır.
Sürat Kargo: Adının hakkını vermeyen kargo şirketi 2-3 günde kargo teslim ederler. 5 kargonun üçünü şubeden teslim alırsınız.
MNG Kargo: DHL satın aldığından beri hizmet kalitesi iyi 1 günde teslimat yapıyorlar.

Son düzenleme:
Temu'dan aldığım ürün PTT ile geldi ve dediği gün teslim edildi hayret ettim. Sürat kargo denen Orhan şirket, 2 kez kargomu getirmedi gittim ben kendim teslim aldım.

Kolay gelsin best yahu. Bir kez kargomu yanlış kişiye teslim ettiler Amazon ve kolay gelsine yazdım diğer gün teslim edildi ve kurye 2 3 kez özür diledi şaşırdım açıkçası, dalgınlıktan başka kişiye teslim etmiş. :hahaha:

Aras kargo ve yurt içi ve MNG kargo kötü değil ideal kargomu düzgün bir şekilde getirdiler ve geçikmedi.

Iyi kargo firmasi bolgesel olarak degisir. Sorun yasadiklarim bunlar. Aras, MNG, agt. Bir keresinde cok ucuz diye Nutella almistim kampanya vardi markettekine gore 2 kati ucuz diye bende 2 tane aldim. Kirik geldiler. Yaninda olan kargolardan dolayi ve isimin aciliyetinden tam kontrol etmemistim. Paketi acinca guzelim çikolatalarin kavanozlarinin parcalanmis oldugunu gordum kutuya akmis hep. Neyse ki amazona fotografi cekip yollamistim iade etmislerdi parami. Aras ise bildiginiz gibi kargoyu getirmiyorlar çoğu kez. En sevmedigim ve hatta bir şey alirken Aras Kargo ile gonderiliyorsa asla almiyorum. Agt ise kafasina gore teslimat yapiyor ve subeleri yok. O an evde olmasam kargo geri gidiyordu galiba.

Bölgesel olarak iyi veya kötü olduğunu bende savunabilirim. Denizli'de Hepsijet, Aras, TrendyolExpress, MNG ve Yurtiçi bu sıralama ile en beğendiğim firmalar. PTT ve Sürat ise Allah'a emanet ama onlara bir şey diyemem tabi. En ucuz gönderimi bu iki firma yapıyor zaten.