Monitörüm arızalandığından garantiye vereceğim Sinerji tarafına sorduğumda depo adresi ve anlaşmalı kargo kodu verdiler Sürat Kargo şart eklediler yakınımda Sürat Kargo şubesi yok o yüzden kurye çağırmayı düşünüyorum aklımda kalanlar.
Kuryeyi çağırdım diye ücret ödeyecek miyim yoksa kodu verince karşı tarafa mı yansıyacak.
Kargoyu teslim ederken sormam gereken bir şey var mı?
Tahmini kurye ne zaman gelir?
Not: Normalde yakınlarım gönderir tek yaşamaya başlayınca emin olmak açısından sormak istedim şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar.
Sitesinde iade için çağırılan kurye ücret alınıyormuş, servis olayı bilmiyorum. Müşteri hizmetlere sorabilirsiniz, tavsiyem iyi paketleyin. Garanti size içinde fatura falan olsun dedi mi? Yoksa bilet oluştururken seri numarasını girdiniz mi?
Monitörüm arızalandığından garantiye vereceğim Sinerji tarafına sorduğumda depo adresi ve anlaşmalı kargo kodu verdiler Sürat Kargo şart eklediler yakınımda Sürat Kargo şubesi yok o yüzden kurye çağırmayı düşünüyorum aklımda kalanlar.
Kuryeyi çağırdım diye ücret ödeyecek miyim yoksa kodu verince karşı tarafa mı yansıyacak.
Not: Normalde yakınlarım gönderir tek yaşamaya başlayınca emin olmak açısından sormak istedim şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar.
Hocam öncelikle firmayla iletişime geçip kurye talep edip edemeyeceğinizi sorun. Eğer ki edebilirsiniz derlerse Sürat Kargo'yu arayıp hem kurye talep edin hem de geleceği vakiti sorun. Monitörü güzelce kutusuna yerleştirin. Varsa ayriyeten boş bir kutunun da içine koyun. Her ihtimale karşı bir kağıdın üstüne iletişim adreslerinizi ve ev adresinizi yazıp sorununuzu dile getirin. Ayriyetten kargocuya da iade kargo kodunu verin. Ondan sonrasında sistem işliyor zaten.
Çağırma bence bin otobüse veya metroya gidip şubesine ver gecikme olmadan birebir vermeniz daha iyi olur bana da yakın değil ama gidiyorum bazen usengeclik iyi bir şey değildir.
Hocam öncelikle firmayla iletişime geçip kurye talep edip edemeyeceğinizi sorun. Eğer ki edebilirsiniz derlerse Sürat Kargo'yu arayıp hem kurye talep edin hem de geleceği vakiti sorun. Monitörü güzelce kutusuna yerleştirin. Varsa ayrıyeten boş bir kutunun da içine koyun. Her ihtimale karşı bir kağıdın üstüne iletişim adreslerinizi ve ev adresinizi yazıp sorununuzu dile getirin. Ayrıyeten kargocuya da iade kargo kodunu verin. Ondan sonrasında sistem işliyor zaten.
Dediğinizi aynen sordum ama tarafımızdan gönderim yapmıyoruz dediler ekstra koruma amaçlı bir kutu ile saracağım kendi kutusu çok büyük talep oluşturdum gelmezse mecbur gitmek zorundayım.
Bence kendiniz gönderin kargoyu, ücret çıkarsa ekranda gözükür diye düşünüyorum ama siz müşteri hizmetlerine sorun yine de.
Paketlemeden önce ve sonra video kaydına alın ki herhangi bir sorun olduğunda elinizde kanıt olsun. Yapabildiğiniz kadar sağlam yapın kargoyu her yere kırılır yazın, bir sorun olduğunda siz uğraşıyorsunuz ki forumda bir sürü konu var bu sebepten.
Sitesinde iade için çağırılan kurye ücret alınıyormuş, servis olayı bilmiyorum. Müşteri hizmetlere sorabilirsiniz, tavsiyem iyi paketleyin. Garanti size içinde fatura falan olsun dedi mi? Yoksa bilet oluştururken seri numarasını girdiniz mi?
Dediğinizi aynen sordum ama tarafımızdan gönderim yapmıyoruz dediler ekstra koruma amaçlı bir kutu ile saracağım kendi kutusu çok büyük talep oluşturdum gelmezse mecbur gitmek zorundayım.
Hocam şöyle diyeyim genelde Yurtiçi Kargo üzerinden çağırdığımda kuryeler ertesi günü veya geç çağırdıysam 2 gün sonra geliyor. Ayrıca kutuyu da özellikle rica edin kırılır şeklinde yazsınlar.