yusufumm07

Üstün
PS4 oyunu yollacağım arkadaşıma detaylı anlatırsanız sevinirim.

Paketi ben mi hazırlayacağım?
Adres telefon harici vs ne gerekli?
Fiyat ücret ne kadar?

Paketi, kutuyu evde hatırlarsın patpatlarla falan. Ondan sonra istersen orada poşete geçirirsin ürünü, ya da barkodu kutuya yapıştırıp geçersin.

Ondan sonra muhtemelen TC kimlik numarasını da isterler adres ve telefon numarası hariç.

Fiyat kısmı da kutunun desisine, göndereceğiniz kişinin konumuna göre değişir. Karşı ödemeli olarak da kargo yollayabilirsin, devam ediyor diye hatırlıyorum. Kargo firmalarının dükkanlarına gidip en uygun fiyatı veren şirkete kargonu verebilirsin.

Ondan sonra muhtemelen TC kimlik numarasını da isterler adres ve telefon numarası hariç.
Kargo şirketinde çalışıyorum. Göndericinin, kimlik, adres ve telefon numarası bilgilerini isterler. Bunun sebebi gönderi, alıcıya ulaşmadığında tekrardan iade olarak göndericiye ulaşabilmesi için. Bilgiler eksik olursa bu sefer o gönderi kargo şirketine kalır. Sonrasında kargo şirketi elde kalan gönderiyi ihale ile ucuz fiyata satar. Bundan dolayı kargo gönderdiğinizde tüm bilgilerinizi doğru şekilde verin. Boşa gitmesin kargonuz.

Son düzenleme:

Fiyat ücret ne kadar?

Kargolamaya dikkat et kırılgan ürün etiketi yapıştır kullanıcı kargosu ise sigortası yoksa sorumluluk kabul etmiyorlar.

Fiyat ücret ne kadar?
Kargo şirketinde çalışan birisi olarak yanıtlıyorum.

Paketi sen hazırlayacaksın. Patpatlar ile sıkıcana sar. Kutunun içine koyacaksan kutuyu bant ile PS4 etrafına sıkıcıda bantla. Kutu içerisinde boşluk kalmasın. Yani kutunun tabanına PS4 koyup üst kısmını boş bırakırsan o kutu kargoların arasında ezilir, hasar görme ihtimalide yükselir. Düşündüğünüz gibi kargoları fırlatmıyoruz çünkü zarar gelirse tazminatıyla birlikte bize giriyor lakin arabada kargolar üst üste konulduğu için hasar görebilir. Dediklerimi yaparsan bunu önlemiş olursun.

Ad ve Soyad, TC kimlik numarası, telefon numarası ve adres bilgilerinizi isterler. Bunun sebebi gönderi, alıcıya ulaşmadığında tekrardan iade olarak göndericiye ulaşabilmesi için. Bilgiler eksik olursa bu sefer o gönderi kargo şirketine kalır. Sonrasında kargo şirketi elde kalan gönderiyi ihale ile ucuz fiyata satar. Bundan dolayı kargo gönderdiğinizde tüm bilgilerinizi doğru şekilde verin. Boşa gitmesin kargonuz.

Fiyat ücret ne kadar?
Fiyatlar desi ve kilosuna göre belirleniyor. Fiyatların miktarı kargo şirketlerine göre değişiyor. Şuan en ucuz PTT Kargo. Sonrasında Aras Kargo geliyor.

Son düzenleme:
Kargo şirketinde çalışan birisi olarak yanıtlıyorum.

Paketi sen hazırlayacaksın. Patpatlar ile sıkıcana sar. Kutunun içine koyacaksan kutuyu bant ile PS4 etrafına sıkıcıda bantla. Kutu içerisinde boşluk kalmasın. Yani kutunun tabanına PS4 koyup üst kısmını boş bırakırsan o kutu kargoların arasında ezilir, hasar görme ihtimalide yükselir. Düşündüğünüz gibi kargoları fırlatmıyoruz çünkü zarar gelirse tazminatıyla birlikte bize giriyor lakin arabada kargolar üst üste konulduğu için hasar görebilir. Dediklerimi yaparsan bunu önlemiş olursun.

Ad ve Soyad, TC kimlik numarası, telefon numarası ve adres bilgilerinizi isterler. Bunun sebebi gönderi, alıcıya ulaşmadığında tekrardan iade olarak göndericiye ulaşabilmesi için. Bilgiler eksik olursa bu sefer o gönderi kargo şirketine kalır. Sonrasında kargo şirketi elde kalan gönderiyi ihale ile ucuz fiyata satar. Bundan dolayı kargo gönderdiğinizde tüm bilgilerinizi doğru şekilde verin. Boşa gitmesin kargonuz.

Fiyat ücret ne kadar?
Fiyatlar desi ve kilosuna göre belirleniyor. Fiyatların miktarı kargo şirketlerine göre değişiyor. Şuan en ucuz PTT Kargo. Sonrasında Aras Kargo geliyor.
Alıcının Tc sini alacak mıyım? Gönderdiğime dair belge verecekler mi?
Takip no sunu kargo mu atacak alıcıya ?

Alıcının Tc sini alacak mıyım? Gönderdiğime dair belge verecekler mi?
Takip no sunu kargo mu atacak alıcıya ?
Hayır alıcının adını soyadını, adresini ve telefon numarasını isterler. Barkod takip numarasını sana elden verirler ve alıcıya barkod takip numarası mesaj olarak iletilir.

Düzeltme
Gönderdiğime dair belge verecekler mi? sorusuna yanıt vermeyi atlamışım. Evet verirler kaç tl ödediğin, senin adresin, alıcının adresi bir de barkod takip numarası yer alır.

Son düzenleme:
Hayır alıcının adını soyadını, adresini ve telefon numarasını isterler. Barkod takip numarasını sana elden verirler ve alıcıya barkod takip numarası mesaj olarak iletilir.

Düzeltme
Gönderdiğime dair belge verecekler mi? sorusuna yanıt vermeyi atlamışım. Evet verirler kaç tl ödediğin, senin adresin, alıcının adresi bir de barkod takip numarası yer alır.
Eyvallah hocam sağ ol.