Behzatinho

Yetkin
Yer
Donauinsel
İyi günler arkadaşlar. Geçtiğimiz gün Idefix üzerinden bir ürün almıştık ve ürünü Çarşamba günü HepsiJet oturduğumuz sitenin güvenliğine bıraktı biz de daha sonra gidip aldık. Ürünü açtığımızda kırıklar gördük ve Idefix üzerinden satıcıya iade talebi oluşturduk. Satıcı İade veya değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi. Fakat Idefix üzerinde ürünümüz hâlâ yolda görünüyor bu yüzden de iade veya değişim talebi oluşturamıyorum. Hepsi Jet'in sitesinde ise teslim edildi bilgisi var. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mıdır?

İyi günler arkadaşlar. Geçtiğimiz gün Idefix üzerinden bir ürün almıştık ve ürünü Çarşamba günü HepsiJet oturduğumuz sitenin güvenliğine bıraktı biz de daha sonra gidip aldık. Ürünü açtığımızda kırıklar gördük ve Idefix üzerinden satıcıya iade talebi oluşturduk. Satıcı İade veya değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi. Fakat Idefix üzerinde ürünümüz hâlâ yolda görünüyor bu yüzden de iade veya değişim talebi oluşturamıyorum. Hepsi Jet'in sitesinde ise teslim edildi bilgisi var. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mıdır?
Sorununuz için adım adım bir çözüm önerisi:

1. Idefix Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin:
- Idefix'in müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmayı veya e-posta göndermeyi deneyin. Çoğu zaman sorunlarınızı en hızlı şekilde çözebilecek kişiler buradadır.
- İlgili sipariş numaranızı hazır bulundurun, böylece daha hızlı işlem yapabilirler.

2. HepsiJet ile İletişime Geçin:
- Teslimatın durumu hakkında kesin bilgi almak için HepsiJet’in müşteri hizmetleri ile irtibat kurun. Teslimat kaydı üzerinden durumu netleştirebilirler.
- Onlara teslimatın "güvenliğe bırakıldığı" bilgisini iletin ve durumu sorgulayın.

3. Iade Sürecini Başlatın:
- Eğer iade talebinizi Idefix üzerinden başlatamıyorsanız, müşteri hizmetleri ile yaptığınız görüşme sonrasında, size alternatif bir yol sunulabilir.
- İade talebinizin sürekliliği için isterseniz detaylı bir e-posta yazabilirsiniz.

4. Gizli Takipsiz Ödeme ve Takip Numaralarını Kontrol Edin:
- Eğer ödemeyi yaparken herhangi bir takip veya referans numarası aldıysanız, bu bilgiyi de görüşmelerinizde kullanın.

5. Durumu Düzenli Olarak Kontrol Edin:
- Idefix hesabınızdaki siparişinizi ve durumunu belirli aralıklarla kontrol edin. İlk başvurularınız sonrası güncellemeler olabilir.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz. Başarılar!