PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 7 Şubat 2026 #1 Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.054 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.348 Yer İstanbul 7 Şubat 2026 #2 Daha erken gelebilir, Çarşamba ya da Perşembe gibi. Sizin yapabilecek bir şeyiniz yok.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 7 Şubat 2026 #3 michaelscofield dedi: Daha erken gelebilir, çarşamba ya da perşembe gibi. Sizin yapabilecek bir şeyiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam inşallah daha erken gelir yani bayağı var daha neden böyle bu kadar ileri tarihe verdi ki ben Amazon Prime üyesiyim de ayrıca.
michaelscofield dedi: Daha erken gelebilir, çarşamba ya da perşembe gibi. Sizin yapabilecek bir şeyiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam inşallah daha erken gelir yani bayağı var daha neden böyle bu kadar ileri tarihe verdi ki ben Amazon Prime üyesiyim de ayrıca.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 7 Şubat 2026 #4 Ürün hangi ilden kargolanmış? Hangi ildesin? Hangi gün kargolandi? Bu bilgileri söylersen sana hangi gün geleceğini söyleyebilirim.
Ürün hangi ilden kargolanmış? Hangi ildesin? Hangi gün kargolandi? Bu bilgileri söylersen sana hangi gün geleceğini söyleyebilirim.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 7 Şubat 2026 #5 Toby Fox dedi: Ürün hangi ilden kargolanmış? Hangi ildesin? Hangi gün kargolandi? Bu bilgileri söylersen sana hangi gün geleceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi ilden kargolandı nereden bakabilirim? Bilmiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum dün kargolandı.
Toby Fox dedi: Ürün hangi ilden kargolanmış? Hangi ildesin? Hangi gün kargolandi? Bu bilgileri söylersen sana hangi gün geleceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangi ilden kargolandı nereden bakabilirim? Bilmiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum dün kargolandı.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.054 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.348 Yer İstanbul 7 Şubat 2026 #6 PC Uzmanı dedi: Hangi ilden kargolandı nereden bakabilirim? Bilmiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum dün kargolandı. Genişletmek için tıkla... Kargo hareketlerine bak, orada yazması lazım.
PC Uzmanı dedi: Hangi ilden kargolandı nereden bakabilirim? Bilmiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum dün kargolandı. Genişletmek için tıkla... Kargo hareketlerine bak, orada yazması lazım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 7 Şubat 2026 #7 @PC Uzmanı, kargo takipte yazar hangi ilden kargolandigi. Ne zaman kargolandi?
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 7 Şubat 2026 #8 michaelscofield dedi: Kargo hareketlerine bak, orada yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Toby Fox dedi: @PC Uzmanı, kargo takipte yazar hangi ilden kargolandigi. Ne zaman kargolandi? Genişletmek için tıkla... Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor.
michaelscofield dedi: Kargo hareketlerine bak, orada yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Toby Fox dedi: @PC Uzmanı, kargo takipte yazar hangi ilden kargolandigi. Ne zaman kargolandi? Genişletmek için tıkla... Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor.
P Peter Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 793 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 814 Yer Queens 7 Şubat 2026 #9 PC Uzmanı dedi: Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı kimdi hocam?
PC Uzmanı dedi: Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Gizli bir şekilde yazılmış * bu şekilde o yüzden anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı kimdi hocam?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 7 Şubat 2026 #10 PC Uzmanı dedi: Gizli bir şekilde yazılmış "*" bu şekilde. O yüzden anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dağıtım merkezine geldiği zaman erkenden gidip alacaksın o halde. Gizli nasıl oluyor anlamadım.
PC Uzmanı dedi: Gizli bir şekilde yazılmış "*" bu şekilde. O yüzden anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dağıtım merkezine geldiği zaman erkenden gidip alacaksın o halde. Gizli nasıl oluyor anlamadım.