Selam. Bu konuda biraz fazla konu açtım ama bu umarım son olacak. Şöyle bir kariyer planım var: Fransızca mütercim ve tercümanlık bölümünden mezun olacağım. Yanında Çince de öğrenip ikisinden tercümanlık yapacağım. Birkaç tane daha da öğrenebilirim. Yanında da kodlama işi yapacağım okumadan.
Detaylar
Kim cevapladı?Kodlama için Çince, Fransızca gerekli değil; gene öğrenebilirsin. Ama ben olsam o zamanda kodlamaya, yazılıma odaklanır; gerekli dilleri, kütüphaneleri, zartı zurtu öğrenir, sertifikaları alır sektöre girerdim.
Tercümanlık yapmak için, kodlamadan bağımsız olarak tercümanlık okuyacağım. Yani kodlama için dile gerek olmadığını biliyorum. Ama şimdi hiç AYT çalışasım gelmiyor. Kaç yıl mezuna kalacağım belki, sürekli stres. Zaten ben her zaman dil okumak istemişimdir. Yapay zeka yüzünden tercümanlık o kadar işe yaramayabileceği için yanında kodlama yapmak istiyorum. Yani ana mesleğim tercümanlık olacak. Zaten matematiğim de iyidir. İki mesleğin arasında gidip geliyorum. İkisini de yapayım dedim.Kodlama için Çince, Fransızca gerekli değil; gene öğrenebilirsin. Ama ben olsam o zamanda kodlamaya, yazılıma odaklanır; gerekli dilleri, kütüphaneleri, zartı zurtu öğrenir, sertifikaları alır sektöre girerdim.
O zaman bilmiyorum ben kodlama için öğreneceksiniz sandım.Tercümanlık yapmak için, kodlamadan bağımsız olarak tercümanlık okuyacağım. Yani kodlama için dile gerek olmadığını biliyorum. Ama şimdi hiç AYT çalışasım gelmiyor. Kaç yıl mezuna kalacağım belki, sürekli stres. Zaten ben her zaman dil okumak istemişimdir. Yapay zeka yüzünden tercümanlık o kadar işe yaramayabileceği için yanında kodlama yapmak istiyorum. Yani ana mesleğim tercümanlık olacak. Zaten matematiğim de iyidir. İki mesleğin arasında gidip geliyorum. İkisini de yapayım dedim.
Teşekkürler yine deO zaman bilmiyorum ben kodlama için öğreneceksiniz sandım.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-