Detaylar
Kim cevapladı?yusufir
Yetkin
Buna kesin bir cevap vermek zor. Fakat teknomarket (TeknoSA, Media Markt vs.) ve alışveriş sitelerini (Amazon, Hepsiburada, Trendyol vs.) takip ederek indirimleri kovalayabilirsin. Ya da "Yok ben bunlarla uğraşamam." dersen, direkt Akakçe üzerinden, PS5'in nerelerde daha ucuz olduğunu görebilirsin.
Neden olmasın teknolojik aletler bu süre zarfında indirime girebilir ama girmeme ihtimalide aynı şekilde mevcut.
Genelde zaten Kasım ayı ve yazın piyasa teknolojik olarak bir tık uygun oluyor. Yaptıkları zamlar için insafa geliyorlar sanırım.Neden olmasın teknolojik aletler bu süre zarfında indirime girebilir ama girmeme ihtimalide aynı şekilde mevcut.
Genelde zaten kasım ayı ve yazın piyasa teknolojik olarak bir tık uygun oluyor. Yaptıkları zamlar için insafa geliyorlar sanırım.
![]()
Onların insafına bir şeyler demek istiyorum ama neyse piyasa serbest piyasa olunca ve vergilerimiz sağ olsun teknolojik ürünlerimizi diğer ülkelere nazaran alabilecek en pahalı fiyatlara alıyoruz özellikle konsol ve telefonlar.
Onların insafına bir şeyler demek istiyorum ama neyse piyasa serbest piyasa olunca ve vergilerimiz sağ olsun teknolojik ürünlerimizi diğer ülkelere nazaran alabilecek en pahalı fiyatlara alıyoruz.
Pahalıya alınca "kaliteli hizmet" alsak sorun yok diyebilirim bir nebze.
Hem fahiş fiyat, hem de kötü muamele.
El mahkum olduk her konuda resmen.
Pahalıya alınca "kaliteli hizmet" alsak sorun yok diyebilirim bir nebze.
Hem fahiş fiyat, hem de kötü muamele.
El mahkum olduk her konuda resmen.
Türkiye 100 yılı.