- Makaleler
- 62
3-4 tane falan oyun yükledim, rozetler kısmından bakıyorum, hepsinde kart düşürme hakkınız kalmadı diyor. Neden böyle?
Hocam demek istediğim; daha önce oynamadığım, yüklemediğim, yeni bir oyun yüklediğimde o oyunda neden kart düşürme hakkı gelmiyor?Sınırsız kart hakkın yok çünkü. Daha önceden düşürüldüyse tekrardan düşüremezsin. Kart hakkı yok yazıyorsa yoktur. Rozetler kısmında ''X kart hakkı kaldı'' yazan oyunlardan kart düşürülebilir.
The Deed, Space Pilgrim III, 12 is Better Than 6, 911 Operator, Distant Space, OneShift oyunları düşük boyutlu diye yükledim. Bunların hiçbirinden kart düşürme hakkı gelmedi.
Hocam yüklediğim oyunlarda da var zaten. Koleksiyon kartları olan oyunları yüklüyorum.@Quezzy, her oyunda koleksiyon kartı yok. Rastgele oyun indirip koleksiyon kartı düşüremezsin, oynayıp oynamamak önemli değil. Önemli olan, oyunda koleksiyon kartı desteği olması.
Bunları bedava aldığın için düşmüyor.Hocam demek istediğim; daha önce oynamadığım, yüklemediğim, yeni bir oyun yüklediğimde o oyunda neden kart düşürme hakkı gelmiyor?
The Deed, Space Pilgrim III, 12 is Better Than 6, 911 Operator, Distant Space, OneShift oyunları düşük boyutlu diye yükledim. Bunların hiçbirinden kart düşürme hakkı gelmedi.
He, tamam o zaman. Sağ olun.
Onu kullanıyorum zaten.@Quezzy, ekstradan yukarıda da belirttiğim gibi tek tek oyunları indirip kart düşürmene gerek yok. Idle Master bunun için var. Açıyorsun, topluca oyunları kasıp kartları düşürüyor.