Detaylar
Kim cevapladı?Superuser do 62
Uzman
- Makaleler
- 4
TROY mu kullanıyorsunuz kart olarak?Bir sürü kart denedim ancak hiçbirini ekleyemedim. Birinde ödeme kaynağı geçersiz, birinde fatura adresi geçersiz, birinde ödeme yönteminizi doğrulayamadık gibi zibilyon tane hata aldım. Nasıl çözebilirim ben bunu?
Visa denedim, forumda Visa değil MasterCard deneyin dediler MasterCard da denedim, aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Superuser do 62
Uzman
- Makaleler
- 4
Ücretli alıyorsunuz değil mi, böyle 3 aylık Discord kodu gibi vesaire değil. Düz üyelik.Visa denedim, forumda Visa değil MasterCard deneyin dediler MasterCard da denedim, aynı.
Ücretli alıyorsunuz değil mi, böyle 3 aylık Discord kodu gibi vesaire değil. Düz üyelik.
Yok, aboneliğim var normalde 2024'den beri; ancak aboneliğime bağlı olan kartın son kullanma tarihi bittiği için farklı bir kart eklemeye çalışıyorum, ancak yapamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Superuser do 62
Uzman
- Makaleler
- 4
VPN ile mi bağlanıyorsunuz, DPI Bypass yöntemi ile mi?Yok, aboneliğim var normalde 2024'den beri; ancak aboneliğime bağlı olan kartın son kullanma tarihi bittiği için farklı bir kart eklemeye çalışıyorum, ancak yapamıyorum.
VPN ile mi bağlanıyorsunuz, DPI Bypass yöntemi ile mi?
Zapret.
Superuser do 62
Uzman
- Makaleler
- 4
Tarayıcı üzerinden yapmayı dener misiniz işlemi?
Ben de Zapret kullanıyorum, deneme amaçlı abonelik satın aldım az önce gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
Tarayıcı üzerinden yapmayı dener misiniz işlemi?
Ben de Zapret kullanıyorum, deneme amaçlı abonelik satın aldım az önce gayet iyi bir şekilde çalışıyor.Eki Görüntüle 280668
Tarayıcıda da bu hatayı alıyorum, değişen bir şey yok.
Superuser do 62
Uzman
- Makaleler
- 4
Fatura adresini Public bir mekan yapabilir misiniz? ISG havalimanı gibi.