Çözüldü Kasa arkasına takılan anakart I/O Shield'ı nereden çıkıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oğuz sasi 99

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller.

Şu kasanın arkasına takılan parça var ya, ismi ne tam olarak bilmiyorum. O parça kasadan mı çıkması lazım yoksa anakartı kutusundan mı çıkıyor?

Bugün sipariş ettiğim kasa ulaştı elime de bu parçayı göremedim. O yüzden soruyorum.

Çözüm
Anakartın kutusundan çıkıyor. İngilizce olarak: Backplate diyerek geçer, arka kapak ya da kalkan falan diyorlar, bizim forum kültüründe ve tamircilerde anakart aynası olarak geçer, kasadan çıksaydı her anakart aynası biri biri ile uyumlu olmaz, USB soket ve panel farkı modelden modele değişir.@oğuz sasi.
Anakartın kutusundan çıkıyor. İngilizce olarak: Backplate diyerek geçer, arka kapak ya da kalkan falan diyorlar, bizim forum kültüründe ve tamircilerde anakart aynası olarak geçer, kasadan çıksaydı her anakart aynası biri biri ile uyumlu olmaz, USB soket ve panel farkı modelden modele değişir.@oğuz sasi.

Son düzenleme:
Çözüm
Sasi abi nördün.
Nörim ya sen nörün
Anladım hocam teşekkürler.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…