Emre Human

Üstün
Çizik attırsam yakışır mı sizce? Berbere gideceğim gitmişken attırsam mı diye düşünüyorum.

Kaşım şu şekilde:
WhatsApp Görsel 2025-09-17 saat 20.06.07_810b7f80.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz olun tarzınız farkınız olsun. Nasıl isterseniz kendinizi yansıtın. Çizik atsanız bile kimsenin size ''Kötü olmuş.'' diyeceğini düşünmemekteyim. Her insanın kendine göre bir tarzı vardır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Çizik attırsam yakışır mı sizce? Berbere gideceğim gitmişken attırsam mı diye düşünüyorum.

Kaşım şu şekilde:
Çizik atarsın veya atmazsın onu forumdaki insanlar belirleyemez ama kaşa çizik atılması genelde dış açıdan seni keko gibi gösterir. Şahsen birini incelerken tas kafa mı, kaşı çizik mi üslubu nasıl bir insanı böyle incelerim.

Bir hevesle 19 20 yaşımda denemiştim. Yakışmıştı da aslında ama iş hayatına girince tabi çocukluk da bitti bir daha da yapmadım. Hevesin varsa bir kez dene.

Çizik atarsın veya atmazsın onu forumdaki insanlar belirleyemez ama kaşa çizik atılması genelde dış açıdan seni keko gibi gösterir. Şahsen birini incelerken tas kafa mı, kaşı çizik mi üslubu nasıl bir insanı böyle incelerim.
Doğru diyorsunuz hocam. Ben de yapmıştım ama şükür ki keko değilim yakışana yakışıyor. Ama bu bozuk nesil tas kafasından giyiminden kuşamından belli ne olduğu. Genç ise bir kez hevesini almak için deneyebilir.