yusfucuklar321 9

Uzman
Merhaba. Fotoğraftakine benzer bir kasam var. Oyuna girdiğim zaman kasa ısınmaya başlıyor, malum hem yaz aylarındayız, kasada orada sıkıştığı için hem arkasında duvar var, cam paneli var. Bayağı bir ısınıyor. Elimi kasanın üstüne dokundurduğumda yanıyor hemen. Masaya dokununca da bayağı sıcaklık geliyor. Az önce kasanın içini açıp temizledim. Cam paneli geri taktım, takmasam ses gelecek ama taksam da takmasam da sıcaklığın çok değişeceğini düşünmüyorum. Nasıl çözebilirim bu ısınma sorununu? Masanın üstüne koyamam, yer yok maalesef.

1786462229074.webp

Merhaba. Fotoğraftakine benzer bir kasam var. Oyuna girdiğim zaman kasa ısınmaya başlıyor, malum hem yaz aylarındayız, kasada orada sıkıştığı için hem arkasında duvar var, cam paneli var. Bayağı bir ısınıyor. Elimi kasanın üstüne dokundurduğumda yanıyor hemen. Masaya dokununca da bayağı sıcaklık geliyor. Az önce kasanın içini açıp temizledim. Cam paneli geri taktım, takmasam ses gelecek ama taksam da takmasam da sıcaklığın çok değişeceğini düşünmüyorum. Nasıl çözebilirim bu ısınma sorununu? Masanın üstüne koyamam, yer yok maalesef.

Eki Görüntüle 272712

Hocam kapalı alandan ısınıyor olabilir o bölmeden çıkarıp masanın en sağına koyabilirsin.

Kasayı biraz daha öne doğru alın. Masa da duvara çok yapışıksa bidaz geri çekin. Sadece tozunu aldıysanız termal macun da yenileyin. Kasanın tam marka modelini yazabilir misin?

Kasayı yer var ise monitörün yanına koyarsan daha mantıklı olacaktır ve ya resimdekine benzer bir şekilde masa var ise ayaklarınızın yanına. Yani kısacası o dar alandan çıkarmaktan başka bir çözüm yolu yok.

Sıcaklığı dokunarak anlayamazsınız; oyunda sıcaklık değerlerinizi test edin. Termal macun kurumuşsa, sadece tozunu almak işe yaramaz. Termal macunu yenileyip kasayı, mümkünse daha açık bir yere alın. Sadece bunu yapmanız bile sıcaklıkları düşürecektir.