FreezyRagnar

Uzman
Merhaba, birkaç gün önce bilgisayarı açtığımda durup dururken çalışmamaya başladı. Fanlar dönüyor, hatta Armoury Crate'den hızlarını kontrol edebiliyorum ama Armoury Crate'den LED'lerini hiçbir şekilde ayarlayamıyorum. Sadece kasanın kumandası ile LED'ler çalışıyor. Armoury Crate'i silip yeniden yüklemeyi denedim ama işe yaramadı. Sizce sorun nedir ve nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada LED değişimi için buton var mı? Reset butonu da kullanılıyor olabilir.
WhatsApp Görsel 2025-08-13 saat 17.51.18_5ca2fdba.webp

Kasanın arkasında sadece bu var ve kasanın üzerindede küçük bir tuş var ona basıncada mod değişiyor en sonda sync moduna alıyor. Kumanda ile aynı gibi

Yani 2 ihtimal var, ya anakartta bir sıkıntı oldu görümüyor LED'leri ya da kontrolcüde sorun var anakart ile iletişime geçemiyor, BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar Sync moduna alıp bir deneyin.

Yani 2 ihtimal var, ya anakartta bir sıkıntı oldu görümüyor LED'leri ya da kontrolcüde sorun var anakart ile iletişime geçemiyor, BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar Sync moduna alıp bir deneyin.
fanların led kablolarının hepsi kasanın arkasındaki kontrolcüye bağlı. Fanların güç girişleride öyle. Sizce o kontrolcüde sorun olmuş olabilirmi ?