tth

Becerikli
Herkese selam. Fotoğrafını paylaştığım soketi nereye takmalıyım? Denemediğim JRGB yuvası kalmadığı halde bu soketin LED ışığını yakamadım. Nerede yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Bilgisi veya fikri olanlar varsa paylaşın lütfen.

kasa.webp

kasa2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta takıyorsanız uygulamadan taktığınız soketin kapalı olma ihtimali var mı?

Uygulamadan kapalı nasıl oluyor bilmiyorum ama kasanın diğer fanlarının RGB ledlerinin çalıştığı soketleri yer değiştirdim yine de çalışmadı.

Anakarta takıyorsanız uygulamadan taktığınız soketin kapalı olma ihtimali var mı?

Kasanın arkasında kontrolcü var şimdi onu deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 229164

Logonun arka kısmını fotoğraf atar mısınız? Düşük ihtimal olsa da LED bozuk olabilir ya da bağlantı kablolarında sıkıntı olabilir.

Elinizde multimetre var mı?

Sizin bahsettiğiniz yer 2 bölme arasında kalmış ve açmak epeyi uğraştıracak. Benim aklıma kablo gelmişti hocam kasayı ilk açtığımda o kablonun üstü tozluydu ama bozuk olduğuna ihtimal vermemiştim. LED'inde bozuk olma ihtimali var açarsam belli olacak. LED'in güç girişi açıksa kabloyu değişirim lehimle. Becerebilirsem konuyu güncelleyeceğim. Maalesef multimetre yoktur. Cevaplarınız için teşekkür ederim.