WhatsApp Image 2026-02-10 at 22.40.45.webp

MSI MAG Pano 100R kasa aldım. Kasadaki fanların ARGB'sini beceremedim henüz, çok karmaşık bir düzen vardı arkada, ekran kartının kablosuna tehlikeli olabileceği için oldukça fazla pay bıraktım. Üstteki çift CPU kablosunu tam hizadan dolaştırsam fazla gerilme problemi olur mu? Önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Ekran kartı güç kablosunu alttan çıkarabilecek payınız var mı? Böyle tam ortada emanet gibi duruyor. İşlemci kablosunu da arka tarafa doğru biraz daha itebilirsiniz. Akvaryum kasalarda ne kadar az kablo görüntüsü o kadar fazla şıklık.

12VHPWR'yi neden yukarıdan aldınız?
Alttan doladığım zaman kablo uzunluğu tam sınırda kalıyor. Bükülecek kadar gerilme oluyordu.

Ekran kartı güç kablosunu alttan çıkarabilecek payınız var mı? Böyle tam ortada emanet gibi duruyor. İşlemci kablosunu da arka tarafa doğru biraz daha itebilirsiniz. Akvaryum kasalarda ne kadar az kablo görüntüsü o kadar fazla şıklık.
Ekran kartı kablosu cidden kötü görünüyor ama geçen ay kablom yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum. Yarın alttan gerdirmeye çalışacağım tekrar, şimdi çok yorulduğum için GPU Holder'i bile takmadım.

Alttan doladığım zaman kablo uzunluğu tam sınırda kalıyor. Bükülecek kadar gerilme oluyordu.
GPU'dan çıkar çıkmaz 90 dereceyle ya da yakın bir keskin açıyla bükülmüyorsa sorun olmaması gerek. Aynı yolu dolanacağı için boyunun yetmemesi gibi bir durum da olmamalı. Gerçi arka tarafın düzenine bakmak lazım ama alttan almak hem daha sağlıklı hem de daha kozmetik.

GPU'dan çıkar çıkmaz 90 dereceyle ya da yakın bir keskin açıyla bükülmüyorsa sorun olmaması gerek. Aynı yolu dolanacağı için boyunun yetmemesi gibi bir durum da olmamalı. Alttan almak hem daha sağlıklı hem de daha kozmetik.
Haklısınız yarın bunu tekrar deneyeyim.