Bi parayı bulsam da benim kasayı da jilet ederim de para yok ki@8898, Artics P14 PST geliyor, aynısından 3 tane de önde var. Bir de sıvı soğutmaya pull-push için fan gelecek.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben alacağım zaman Sharkoon Rev100/200 stokları yoktu o yüzden Lunatic Orkinos modelini aldım, aynı tasarım, farklı marka isim basmış. Şu kasadan sonra başka kasa almak cidden içime sinmiyor. Arkayı çift fan yaptım ama 240mm sıvı soğutma yapmakta var aklımda.
Bileşenlerin olduğu kısım konu sahibininki gibi görünüyor ama arka tarafı kelimeyle anlatmak zor. Fotoğraf çekmeye de üşendim ama durumu özetlemek istedim... 
Ben masa kablolamasına çok ayrı uğraştım. Talep gelirse duvardan uzaklaştırmak için gerekli bir kabloyu söküp komple fotoğraf atabilirimhocam ben de normal kablolama atayım dedim. Uzun uğraş sonucu değdi diyebilirim.
Kasa kablolama için de müsaitken görsel atabilirim
Ön taraf böyle arkayı göstermesem de olur çünkü arkası bir urukhainin bağırsakları gibi diyebilirim.
Picky
Uzman
Üstad H9 Flow nasıl bir kasa acaba memnun musunuz? Hava akışı olarak nasıl? Çok hoşuma gidiyor fakat fanların yandan olması beni biraz düşündürüyor. Biraz bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Setup paylaşımı konuları vs. forumda mevcut. Daha önce kimsenin aklına gelmemiş olanı yapalım dedim. Haydi herkes kasasının arka kapağını açıp bir fotoğraf yollasın. Üşengeç arkadaşları bir işaretleyelim
Eki Görüntüle 149605
Eki Görüntüle 149602
Lara Croft
Uzman
Konudaki RTX'ler arasında benim 1650 gariban.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-