Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Kasaya bağlı eğer hava akışı kötüyse olumlu bir etkisi olabilir.
Tek zararı ortamda ki tozların kasanın direkt içine dolması olur, bir de tabii güvenlik riskleri yani kasaya çarparsın veya dış yüzeyine bir şey dökersin falan.
Hava sirkülasyonu kötü olan bir kasaysa iyi bile gelir, geçen yaz öyle kullanmıştım.
Hava sirkülasyonu kötü olan bir kasaysa iyi bile gelir, geçen yaz öyle kullanmıştım.
DarthGorsoy
Bilgin
Hayir sorun olmaz. Ben CC560'ı ön panel sökülü kullanıyorum fakat 2 haftada bir kasayı güzelce temizleme şartıyla. Biriken tozu güzelce al ara sira. Özellikle de hava alığı olan fanlara dikkat et, kitle halinde toz birikip fanın performansını düşürüyor. Ben para harcamak istemiyorum diye yapmadım ama 3x 120 ya da fan ölçülerin neyse ona göre manyetik filtre alip takabilirsin.
BurakTR
Yetkin
Hayir sorun olmaz. Ben CC560'ı ön panel sökülü kullanıyorum fakat 2 haftada bir kasayı güzelce temizleme şartıyla. Biriken tozu güzelce al ara sira. Özellikle de hava alığı olan fanlara dikkat et, kitle halinde toz birikip fanın performansını düşürüyor. Ben para harcamak istemiyorum diye yapmadım ama 3X 120 ya da fan ölçülerin neyse ona göre manyetik filtre alip takabilirsin.
Hocam tozları alma konusunda kasaya saç kurutma makinesi tutsam olur mu ya da süpürge mi tutmalıyım kasamın üstünde manyetik filtre var.
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam tozları alma konusunda kasaya saç kurutma makinesi tutsam olur mu ya da süpürge mi tutmalıyım kasamın üstünde manyetik filtre var.
Onlari tutma. Hava giren yerde filtre olmalı. Toz alacaksan elle kibarca temizlemek gerekir.
BurakTR
Yetkin
Onlari tutma. Hava giren yerde filtre olmalı. Toz alacaksan elle kibarca temizlemek gerekir.
Tamam hocam teşekkür ederim.