BitFenix Nova mesh SE kasam var, dahili 4 tane 3 pin 5V ARGB fanı var. Ben 4 tane daha fan almak istiyorum fakat nasıl bağlayacağımı bilmiyorum, kontrolcüde 2 tane boş slot var. Anakarttaki tüm SYS fan slotları boş fakat 1 tane JRGB slotu var, nasıl bağlarım?
Ayrıca kafamda şöyle bir fikir var, dahili ARGB fanlı başka bir kasa alıp içindeki fanları söküp mevcut kasama bağlamak gibi. Çünkü sadece fanlar aynı fiyata geliyor neredeyse. Ama satıcıya sorduğumda bağlayamazsın dedi. Nasıl bir yol tavsiye edersiniz?
Sorduğum kasa buydu:
Zoko Chiko White 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Takacağın dört fan da ARGB mi? Bu kontrolcüye iki fan daha takabilirsin. Amacın soğutma ise bence gereksiz. Amacın görsellik ise ayrı bir fan kontrolcüsü alabilirsin ya da fan ve RGB çoklayıcı kablo alabilirsin.
Takacağın dört fan da ARGB mi? Bu kontrolcüye iki fan daha takabilirsin. Amacın soğutma ise bence gereksiz. Amacın görsellik ise ayrı bir fan kontrolcüsü alabilirsin ya da fan ve RGB çoklayıcı kablo alabilirsin.
Evet Recep Bey alacağım fanların hepsi ARGB. Amacım hem görsellik hem de hava akışı sağlamak. Ayrı bir kontrolcü alırsam aynı kasada iki kontrolcü olacak, bağlayabilir miyim ki öyle?
Birden fazla kontrolcu baglayabilirsiniz PSU'nuzda yeterli SATA guc kablosu oldugu surece ama ikisini de anakarta baglamadiginiz surece tam senkronizasyon olmaz RGB konusunda.
Birden fazla kontrolcu baglayabilirsiniz PSU'nuzda yeterli SATA guc kablosu oldugu surece ama ikisini de anakarta baglamadiginiz surece tam senkronizasyon olmaz RGB konusunda.
Anakartımda ARGB desteği yok maalesef, senkronize olmasını istiyorum fakat bunu kasadaki LED tuşuyla yapmak istiyorum, attığım linkteki kasanın fanlarını dediğiniz gibi bağlayabilir miyim peki? Satıcı yok dedi fakat fan yapısı aktif kullandığım fanlarla tamamen aynı.
Anakartımda ARGB desteği yok maalesef, senkronize olmasını istiyorum fakat bunu kasadaki LED tuşuyla yapmak istiyorum, attığım linkteki kasanın fanlarını dediğiniz gibi bağlayabilir miyim peki? Satıcı yok dedi fakat fan yapısı aktif kullandığım fanlarla tamamen aynı.