BitFenix Nova mesh SE kasam var, dahili 4 tane 3 pin 5V ARGB fanı var. Ben 4 tane daha fan almak istiyorum fakat nasıl bağlayacağımı bilmiyorum, kontrolcüde 2 tane boş slot var. Anakarttaki tüm SYS fan slotları boş fakat 1 tane JRGB slotu var, nasıl bağlarım?
Ayrıca kafamda şöyle bir fikir var, dahili ARGB fanlı başka bir kasa alıp içindeki fanları söküp mevcut kasama bağlamak gibi. Çünkü sadece fanlar aynı fiyata geliyor neredeyse. Ama satıcıya sorduğumda bağlayamazsın dedi. Nasıl bir yol tavsiye edersiniz?
Sorduğum kasa buydu:
www.n11.com
Ayrıca kafamda şöyle bir fikir var, dahili ARGB fanlı başka bir kasa alıp içindeki fanları söküp mevcut kasama bağlamak gibi. Çünkü sadece fanlar aynı fiyata geliyor neredeyse. Ama satıcıya sorduğumda bağlayamazsın dedi. Nasıl bir yol tavsiye edersiniz?
Sorduğum kasa buydu:
Zoko Chiko White 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Chiko White 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.