Shisui Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 50 5 Nisan 2025 #1 Sağ kısma 3 adet fan koyacağım sonra bitti Dosya Ekleri 1.webp 1,9 MB · Görüntüleme: 152
Kanuni Jedi Suleyman Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 548 Çözümler 2 Beğeniler 559 5 Nisan 2025 #2 Güzel olmuş, güle güle kullanın.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 5 Nisan 2025 #3 Güzel olmuş. Öndeki Resimde kyoraku olsa daha güzel olurdu
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 35 Beğeniler 6.268 Yer Cehennemin dibi 5 Nisan 2025 #4 Shisui dedi: Sağ kısma 3 adet fan koyacağım sonra bitti Genişletmek için tıkla... Kaykay ve motor konsepte biraz ters kalmış. Onun dışında güzel. Ama madara varken kasayı mor değil kırmızı yaparsan daha güzel durur.
Shisui dedi: Sağ kısma 3 adet fan koyacağım sonra bitti Genişletmek için tıkla... Kaykay ve motor konsepte biraz ters kalmış. Onun dışında güzel. Ama madara varken kasayı mor değil kırmızı yaparsan daha güzel durur.
KS KS Shisui Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 50 5 Nisan 2025 #5 Koneko Toujou dedi: Kaykay ve motor konsepte biraz ters kalmış. Onun dışında güzel. Ama madara varken kasayı mor değil kırmızı yaparsan daha güzel durur. Genişletmek için tıkla... Onlar gidecek oradan ya boşta duruyor diye koydum. Soğutma ekranında da sukuna var
Koneko Toujou dedi: Kaykay ve motor konsepte biraz ters kalmış. Onun dışında güzel. Ama madara varken kasayı mor değil kırmızı yaparsan daha güzel durur. Genişletmek için tıkla... Onlar gidecek oradan ya boşta duruyor diye koydum. Soğutma ekranında da sukuna var
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 35 Beğeniler 6.268 Yer Cehennemin dibi 5 Nisan 2025 #6 Shisui dedi: Onlar gidecek oradan ya boşta duruyor diye koydum. Soğutma ekranında da sukuna var Genişletmek için tıkla... Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi?
Shisui dedi: Onlar gidecek oradan ya boşta duruyor diye koydum. Soğutma ekranında da sukuna var Genişletmek için tıkla... Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi?
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 5 Nisan 2025 #7 Mor ışık olacaksa Pain olmalıydı . Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Koneko Toujou dedi: Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma ekranında da diye eklemiş ya hocam karşı bir şey dememiş ki.
Mor ışık olacaksa Pain olmalıydı . Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Koneko Toujou dedi: Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma ekranında da diye eklemiş ya hocam karşı bir şey dememiş ki.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 35 Beğeniler 6.268 Yer Cehennemin dibi 5 Nisan 2025 #8 Ruindry dedi: Mor ışık olacaksa pain olmalıydı . Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Soğutma ekranında da diye eklemiş ya hocam karşı bir şey dememiş ki. Genişletmek için tıkla... Ben cümleyim tamamen yanlış anlamışım . 6 saat paragraf denemelerinden sonra böyle oluyor.
Ruindry dedi: Mor ışık olacaksa pain olmalıydı . Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Soğutma ekranında da diye eklemiş ya hocam karşı bir şey dememiş ki. Genişletmek için tıkla... Ben cümleyim tamamen yanlış anlamışım . 6 saat paragraf denemelerinden sonra böyle oluyor.
KS KS Shisui Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 50 5 Nisan 2025 #9 Koneko Toujou dedi: Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi? Genişletmek için tıkla... Oradaki madara sıvı soğutmada sukuna var ondan bahsettim.
Koneko Toujou dedi: Kasanın üstündeki büyük panelden bahsediyorum. Oradaki madara değil mi? Genişletmek için tıkla... Oradaki madara sıvı soğutmada sukuna var ondan bahsettim.
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.653 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 5 Nisan 2025 #10 Bol LCD'li. Şahane.