IMG_20260224_210921.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sade ve şık duruyor hocam masa bir tık dar gibi geldi gözüme ya da açıdan dolayı öyle duruyor onun dışında çok iyi.

Harbiden güzel duruyormuş bu kasa MSI pano 130 galiba hayırlı olsun.
Masa evet kucuk. Ev mevzularindan dolayi masaya el atamiyorum. Ilk degistirecegim sey masa yoksa inanin. Tesekkurler ayrica.

IMG_20260224_212920.webp

Monitör kolu çok büyük nimet, masayı çok ferahlattı. Normalde kasayı da düz şekilde, arkası duvara gelecek şekilde kullanıyorum ama masadan büyük bir payı gasp ediyor. Kablo görüntüsünü çözebilirsem bu hali oldukça iyi.

Eki Görüntüle 229327

Monitör kolu çok büyük nimet, masayı çok ferahlattı. Normalde kasayı da düz şekilde, arkası duvara gelecek şekilde kullanıyorum ama masadan büyük bir payı gasp ediyor. Kablo görüntüsünü çözebilirsem bu hali oldukça iyi.

Ben de monitör kolu alacağım fakat masam geniş, ondan dolayı ihtiyaç gibi gelmiyor. Çift monitör olsa kol ile çok rahatlatır ama tek monitöre düştüm, ondan gerek duymuyorum şu anlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de monitör kolu alacağım fakat masam geniş, ondan dolayı ihtiyaç gibi gelmiyor. Çift monitör olsa kol ile çok rahatlatır ama tek monitöre düştüm, ondan gerek duymuyorum şu anlık.
Senin monitörünün standı çok da kötü değilmiş, benimki V şeklindeydi, çok yer kaplıyordu. İşini görüyorsa böyle devam et.