Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hemen hemen benimkiyle benzer ama bunda mATX desteği var ve PSU alt taraftayken benimkinde PSU sağ kenarda bulunuyor.Yan açıdan benzer duruyor galiba şu değil mi?
MSI MAG Pano M100R PZ ARGB
MSI MAG Pano 100R PZ ARGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası
Tam olarak bu model, fiyatı ne olmuş bunun ATX versiyonunun.
Son düzenleyen: Moderatör:
7000'e aldım. Stok olmadığı için oltaya kim gelirse diye sallamışlar işte fiyatı.MSI MAG Pano 100R PZ ARGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası
Tam olarak bu model, fiyatı ne olmuş bunun ATX versiyonunun.
Masa evet kucuk. Ev mevzularindan dolayi masaya el atamiyorum. Ilk degistirecegim sey masa yoksa inanin. Tesekkurler ayrica.Sade ve şık duruyor hocam masa bir tık dar gibi geldi gözüme ya da açıdan dolayı öyle duruyor onun dışında çok iyi.
Harbiden güzel duruyormuş bu kasa MSI pano 130 galiba hayırlı olsun.
HDDKullanıyorum
Üstün
Monitör kolu çok büyük nimet, masayı çok ferahlattı. Normalde kasayı da düz şekilde, arkası duvara gelecek şekilde kullanıyorum ama masadan büyük bir payı gasp ediyor. Kablo görüntüsünü çözebilirsem bu hali oldukça iyi.
Eki Görüntüle 229327
Monitör kolu çok büyük nimet, masayı çok ferahlattı. Normalde kasayı da düz şekilde, arkası duvara gelecek şekilde kullanıyorum ama masadan büyük bir payı gasp ediyor. Kablo görüntüsünü çözebilirsem bu hali oldukça iyi.
Ben de monitör kolu alacağım fakat masam geniş, ondan dolayı ihtiyaç gibi gelmiyor. Çift monitör olsa kol ile çok rahatlatır ama tek monitöre düştüm, ondan gerek duymuyorum şu anlık.
HDDKullanıyorum
Üstün
Senin monitörünün standı çok da kötü değilmiş, benimki V şeklindeydi, çok yer kaplıyordu. İşini görüyorsa böyle devam et.Ben de monitör kolu alacağım fakat masam geniş, ondan dolayı ihtiyaç gibi gelmiyor. Çift monitör olsa kol ile çok rahatlatır ama tek monitöre düştüm, ondan gerek duymuyorum şu anlık.