Kasa ne ile temizlenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 21312
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
  • Etiketler Etiketler
    kasa

21312

Uzman
Merhaba, kasanin fanlarini uzun zamandir temizlemiyorum, altta duruyordu kasa. Arasi epey tozlanmis. @14925 hocam dis fircasi kullan dedi fakat, o kadar fazla var ki dis macunu da yetmiyor.

Normal bir saç kurutma makinesinin soğuk modu ile temizleyebilirsiniz. Ardından da diş fırçası veya temiz bir bez ile detaylı temizlik yaparsınız. Ama dikkat edin hava tutarken fanı elinizle tutun yoksa kısa devre yapabilir. Diğer yerleri de diş fırçası ile temizleyebilirsin.

Merhaba, kasanin fanlarini uzun zamandir temizlemiyorum, altta duruyordu kasa. Arasi epey tozlanmis. @14925 hocam dis macunu kullan dedi fakat, o kadar fazla var ki dis macunu da yetmiyor.
Yeni kasa al.

Diş macunu ne alaka Diş fırçası dedim ben. Tozları temizlerken özellikle de eski bir diş fırçası ile güzel temizleniyor.
Hocam termal macun bitmiş diş macunu olur mu?

Diş macunu ne alaka Diş fırçası dedim ben. Tozları temizlerken özellikle de eski bir diş fırçası ile güzel temizleniyor.
Yanına da süpürge yardımıyla temizlese pek de sıkıntı çekmez gibi.

Komprosör ile hava tutun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…